Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- GeForce 7800 GS AGP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
Tegnap feltettem a Sygic play store-os próbaverzióját. Teljesen jól működik vele a telefon! Nagyon pici bizonytalanság van csak, egyáltalán nem zavaró. Általában véve az irányváltásokat, illetve a fékezés-gyorsítást nem tudja lekezelni. Ami érdekes, hogy a térképen jól helyez el, viszont a sebesség messze elmarad a valóstól gyorsításnál, fékezésnél meg sokkal többet mutat.
A sygic-nek van egy olyan speckója, hogy track-eli merre mentél. Ezt tegnap fedeztem fel, és csináltam pár képernyőmentést. Itt pontosan látszik, hogy mennyire pontos a GPS. CSak azokat a részeket fotóztam le, ahol probléma volt, és itt is csak az amit már írtam.
ÍmeEz most így képeken merésznek néz ki, de a valóságban egyszer se vesztett jelet, nem azt mutatta, hogy a Dunában megyek az út helyett, és nem volt tévesztés se mikor merre kell fordulni. Valahogy jól meg van írva a kód. Ezzel szemben a Waze képtelen útra tenni az autót, 80 tempomatnál néha azt mutatja, hogy tolatok, aztán a környező utcákban vagyok, és egy kanyar után teljesen használhatatlanná válik.
Ha valaki megfejtette, hogy hogy lehetne a waze-t működésre bírni (patch, beállítás, akármi), az ossza meg vele pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest