Hirdetés
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Az Acer új Nitro monitorai visszafogottak, de pénztárcánkat is kímélik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegység használata aktív PFC-s táppal
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
Tegnap feltettem a Sygic play store-os próbaverzióját. Teljesen jól működik vele a telefon! Nagyon pici bizonytalanság van csak, egyáltalán nem zavaró. Általában véve az irányváltásokat, illetve a fékezés-gyorsítást nem tudja lekezelni. Ami érdekes, hogy a térképen jól helyez el, viszont a sebesség messze elmarad a valóstól gyorsításnál, fékezésnél meg sokkal többet mutat.
A sygic-nek van egy olyan speckója, hogy track-eli merre mentél. Ezt tegnap fedeztem fel, és csináltam pár képernyőmentést. Itt pontosan látszik, hogy mennyire pontos a GPS. CSak azokat a részeket fotóztam le, ahol probléma volt, és itt is csak az amit már írtam.
ÍmeEz most így képeken merésznek néz ki, de a valóságban egyszer se vesztett jelet, nem azt mutatta, hogy a Dunában megyek az út helyett, és nem volt tévesztés se mikor merre kell fordulni. Valahogy jól meg van írva a kód. Ezzel szemben a Waze képtelen útra tenni az autót, 80 tempomatnál néha azt mutatja, hogy tolatok, aztán a környező utcákban vagyok, és egy kanyar után teljesen használhatatlanná válik.
Ha valaki megfejtette, hogy hogy lehetne a waze-t működésre bírni (patch, beállítás, akármi), az ossza meg vele pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest