Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
yilonne
újonc
sziasztok
nekem már pár hete megvan a teló és nagyon szeretem
most viszont nem tudok vele telefonálni
story:
amcsiban kaptam kézhez, ott nem telefonáltam, wifivel szépen dolgozott
itthon nem használtam telefonálásra (két gyerekkel itthon, nem vagyok túl csevegős), net, wifi, sms, simán ment
aztán szóltak, hogy nem tudnak elérni
akkor betelefonáltam a szolgáltatómhoz, őket tudtam hívni, csináltak egy sim frissítést és megldódott a probléma
aztán megint nem próbáltam. nem kellett
most kb egy héttel később, megint nem megy. már a szolgáltatót sem tudtam hívni. sms wifi net megy. Na akkor nosza más telójába bele a sim, működik. Más sim a telómban nem. Factory reset, szolgáltatót tudom hívni aztán megint nem, másokat nem. De volt aki visszajelzett, hogy egyet csippant a telója, hogy hívom, majd semmi.
ÖTLET?ezen gondolkodom, hogy talán: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Third-Realese-of-iNew-V1-0-7-Preinstalled-CWM-ROOTED-20-03-2014-UPDATE de sosem csináltam ilyet, igazán nem is tudom mi ez. Letöltöttem a rar-t, kicsomagotam, de nem bírok rájönni, hogy kéne elindítanom... linux mint-en néztem elöször aztán windowson de ez utóbbin sem bírtam elkezdeni sem.
Nem vagyok szőke buta, de nő és nem vagyok benne ezekben annyira éééés elakadtam
H E L P
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen autót vegyek?
- Horgász topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest