Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
yilonne
csendes tag
sziasztok
nekem már pár hete megvan a teló és nagyon szeretem
most viszont nem tudok vele telefonálni
story:
amcsiban kaptam kézhez, ott nem telefonáltam, wifivel szépen dolgozott
itthon nem használtam telefonálásra (két gyerekkel itthon, nem vagyok túl csevegős), net, wifi, sms, simán ment
aztán szóltak, hogy nem tudnak elérni
akkor betelefonáltam a szolgáltatómhoz, őket tudtam hívni, csináltak egy sim frissítést és megldódott a probléma
aztán megint nem próbáltam. nem kellett
most kb egy héttel később, megint nem megy. már a szolgáltatót sem tudtam hívni. sms wifi net megy. Na akkor nosza más telójába bele a sim, működik. Más sim a telómban nem. Factory reset, szolgáltatót tudom hívni aztán megint nem, másokat nem. De volt aki visszajelzett, hogy egyet csippant a telója, hogy hívom, majd semmi.
ÖTLET?ezen gondolkodom, hogy talán: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Third-Realese-of-iNew-V1-0-7-Preinstalled-CWM-ROOTED-20-03-2014-UPDATE de sosem csináltam ilyet, igazán nem is tudom mi ez. Letöltöttem a rar-t, kicsomagotam, de nem bírok rájönni, hogy kéne elindítanom... linux mint-en néztem elöször aztán windowson de ez utóbbin sem bírtam elkezdeni sem.
Nem vagyok szőke buta, de nő és nem vagyok benne ezekben annyira éééés elakadtam
H E L P
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256GB Midnight - Kártyafüggetlen - 88%
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Samsung galaxy s21 ultra + watch 3
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest