- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Megerősítem. Én csütörtökön rendeltem lista áron 77 g3-at 1.215-ért szolgáltatás nélkül egyösszegű vásárlással.
Már át is adták a futárnak, szerdán jön.
Fel kell iratkozni a készlet értesítőre és lecsapni rá, amikor jön a mail.
Ennyiért ajándék, de a 65-ös modell is 880-ért. S minél hamarabb mert könnyen lehet, hogy logisztikai hiba 600-al olcsóbban mint bárhol máshol. -
Squirrel
őstag
És tényleg, G3 83-as 1.8 milla szolgáltatás nélkül. Valamiféle előfizetéssel meg 22x80k.
-
-
-
tibaimp
nagyúr
Nahát!!
Ezt nem gondoltam volna. Konkrétan a OLED65C31LA a Telekom-nál "Szolgáltatás nélküli listaáron" 712e Ft, míg az árukeresőn ehhez az árhoz a közelében sincs senki, a legolcsóbb is 949e Ft!
Ha ez tényleg így van, és mint nem szerződött fél bemehetek és veszek egyet, akkor az komoly!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
De gondolom, hogy onnan vehess TV-t, ahhoz kell valami előfizetés, úgy meg már nem biztos, hogy megéri, mert az egyéb szolgáltatásaik nagyon drágák!
Annak, akinek nincs más, mint nekem is volt 25 éven keresztül velük kapcsolatom, annak OK, de alig vártam, hogy megszabadulhassak tőlük...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
addikt
válasz #72042496 #12 üzenetére
Július eleje óta ezek az árak vannak C3 és G3 szériánál.
Most például van készleten G3 65 880-ért. Ami 350-400k-val olcsóbb mint máshol.
Csak nem találják meg az emberek mert az árukereső nem listázza.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
törölt tag
-
niof
addikt
Nem értek hozzá, de hátha egy picit. Mit ért a cikkíró azon, hogy más technológia? Ha az OLED panelt kapja csak, ami az én értelmezésemben elektronika nélkül, csak a megjelenítő maga, akkor mi a különbség? Az LG-nél nem sorokból és oszlopokból tevődnek össze az RGB csoportok? Csak azért, mert panelről van szó. Annak nem látom értelmét, hogy az LG a saját vezérlésüket is kiadná a panellal együtt.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
őstag
Féloff: tudja valaki, milyen LG paneleket vásárolt a Samu? Nagyokat vagy kicsiket? Vagy olcsóbbakat? Gondolom olyanokat, amik nem befolyásolják a saját paneljeik (QD-OLED) eladását, de nem tudom, milyen tulajdonságokat takarnak ezek.
-
veterán
Most eldölhet, hogy kinek van jobb elektronikája.
duree54
-
bigdigit
addikt
Kb semmi értelme. DV nélküli sok esetben problémás LG panel drágábban mint az LG. Még ha saját jobb panelest adtak volna ki ekkora méretben. Na de végre kiderül oled esetén mennyire toleráns a samsung panel cserében. Mert saját paneles oled esetén tapasztalat eddig szinte 0 ha eleve szar a panel.
-
tibaimp
nagyúr
Lehet, hogy totál baromságot kérdezek: Ilyen esetben a Dolby Vision-t tudni fogja a Samu TV, vagy az nem a paneltől függ, hanem a mögötte lévő elektronikától? (ill. a jogdíjaktól?)
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
addikt
1,8M-ért már a G3-as 83 colos LG is kapható...
Tehát rohamtempóban kéne esnie a Samsung árának ahhoz ,hogy bármilyen értelme legyen ennek a megoldásnak.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest