Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
nekem is pixel 7 van, 90 hz elég és az akkuidő meg 3 nap nekem

nem tudom ti mit csináltok, egész nap videóztok rajta vagy játszotok ahelyett hogy élnétek az életeteket a valóságban de az akkuja bőven jó... az elején kell egy beállítási-hozzászokási állapot, az kb 1 hét utána beáll használathoz igazítva, sőt a dinamikus adaptív akkufigyelő még jelez is hogy ha a megszokottnál erőteljesebben van igénybevéve és jelzi hogy emiatt lehet hamarabb le fog merülni X órakor
-
Gerybut
tag
Szögletes Lumia dizájn jó, káva röhejes, az meg hogy sok gyártó szarakodik a 90 Hz-el....nevetséges, legyen alap a 120 minden telefonban 2022-ben.
(Iphonok 60 Hz-éről meg beszélni is fájdalmas...) -
Doki42
őstag
Hát, nem egy szép készülék…
-
ShadowX
őstag
Mostmár kezdem komolyan azt gondolni, hogy minden gyártó direkt tolja fullba a kretént.
Mivel a felhasználók saccra 90%-ának elég egy mai középkategóriás telefon, nem maradt egyszerűen a gyártók kezében más eszköz a felső kategória felé terelésben, mint az, hogy szimplán "csúnyábbra" csinálják meg a középkategóriát.Nem tudom én sem elképzelni mi lehet az oka a káváknak ezen a készüléken, mikor a 7Pro-n nincs.
-
Wesiz
tag
meglepett a 6,1 colos méret ami ma már (sajnos) kifejezetten kompaktnak számít mégpedig azért mert jó ideje pletykálnak egy pixel minit (ami nem ez) úgyhogy ha valóban jön akkor az ezek szerint tényleg kis méretű lehet hiszen pár tized collal ez alá lőni nem lenne értelme. jó lenne android fronton is egy igazán jó telefon (bőven) 6 col alá.
hogy erről is írjak, nagyon jónak tűnik de egyelőre nem tudom mi az amiben ez gyengébb mint a sima 7-es? márpedig gyengébb kell legyen mert ez az olcsósított változata
-
neopeti
tag
Ez a káva nagyon kemény....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Path of Exile 2
- BestBuy ruhás topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs