- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Fú barátnőim használják, kb ennyi kapcsolatom volt, van, és lesz vele. Mikor kezdi a választ "Ez egy nagyon jó és releváns kérdés nézzük meg...." - már tudom hogy valami bullshit lesz az egész. Persze a legtöbb embernek ez a benyalós stílus kell mert ettől okosnak érzi magát hogy milyen jót kérdezett. Én a falra mászok tőle.
Pár napja az egyik híroldalon volt valami professzorral interjú annyi rémlik hogy "az ai el fogja butítani az emberek" - hát én már ezt látom sajnos. Már mindenre amin kicsit gondolkozni kéne az a válasz hogy "megkérdezzük csetit (chatgpt)"
Azt látom hogy az emberek azt nem veszik számításba hogy ezek betanított cuccok, vagy az internetről veszi az infót, tehát ha baromság van az interneten akkor a baromságot adja neki vissza, csak utána se tudsz nézni egyből hogy mi a forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Androidos fejegységek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest