- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.jeno
senior tag
válasz luciferike #653 üzenetére
A TMC-nek semmi köze a speedcam-hoz.
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
denver6772
tag
Valaki tudja esetleg, hogy ezek mik lennének és hová kell berakni, MortScript-4b11-PPc sk_Primo_Sbertaud13_1_9a_EUR-???
Természetesen a P...Ó hoz.
[ Szerkesztve ]
-
vizimento
senior tag
Ha POIt akarok keresni, mondjuk név alapján, akkor ahogy elkezdem irni a nevet, minden egyes betű után várnom kell egy csomót, míg lefuttat egy keresést.
Nem lehet azt megoldani valahogy, hogy ne keressen minden betű után névrészletre, hanem hagyja, had irjam be a nevet, és után a találatok gombra kattintva futtassa csak le a keresést?
Így csak egyszer kellene kivárnom a keresési időt, nem pedig annyiszor, ahány betűs szóra akarok keresni...Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
sgabor1
csendes tag
Sziasztok! Igo primo 8.5.9 használok és abban csak egy jármű szerepel, valaki tudna segíteni honnan lehetne hozzá letőlteni? és hogyan kell telepíteni? Előre is kösz!
-
radai
csendes tag
válasz denver6772 #659 üzenetére
primo skin
-
PaFec
aktív tag
Navigálás közben nincs hang. miért nincs? hangerők max-on vannak. Ha valaki tud segíteni megköszönném. Üdv.
PaFec
-
Badboys
őstag
Tiszteletem!
2 napja volt kérdésem amit itt az oldalon föltettem tegnap még megtaláltam mára eltünt érdekelne a dolog,hogy miért vette le valaki mikor semmi olyan nem volt benne ami sértette valaki v.valami jó ízlését és még warez sem volt.Megköszönném a szíves tájékoztatást.
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Friss sebességmérő kamera adatbázis (M6 is!) tölthető le innen: [link] -
Hippo
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, remélem legális
Honnan lehetne letölteni pako, roma meg egyéb muris hangokat a GPS-hez?
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
A naviextras.com -ról lehet letölteni hangokat.
-
Wolfskin
őstag
továbbra is fenn áll az a probléma, hogy a primo nehezen talál műholdat. illetve nem műholdat nem talál, csak nem tud ráállni.
elindulok Gödöllőről, és Mogyoródnál (10-15 perc) még mindig a Hungária x Váci sarkot mutatja (ahol utoljára ki lett kapcsolva).
előtte a lakásban használtam, de ott nincs jele. készenléti módban van, az autóban bekapcsolom és elindulok. a műholdakat látja, mert a bal felső sarokban az ikonra kattintva több mint 8 oszlop van 50% felett, mégis azt írja ki, hogy nincs vétel.
ilyenkor kikapcsolom teljesen, újraindítás után 10 mp-en belül megtalálja a jelet és helyesen navigál.
---------------------------------------------
a beállítások:
SAVE\system.ini
port ="1"
Baud ="57600"sys.txt
port =1
Baud =57600
itt korábban úgy nézett ki, hogy " Baud =38400" de ugyanez a jelenség akkor is előfordult. itteni javaslatra átírtam, hogy egyforma legyen, de nem segített.lehet az a gond, hogy ez a térség egy Bermuda háromszög? a mobilhívások pl. Mogyoród körzetében 100%-ban megszakadnak. akár én hívok, akár engem hívnak. tudom, hogy nincs köze a kettőnek egymáshoz, de lehet itt valami anomália esetleg?
bár korábban Igo 8-a nem emlékszem, hogy ez előfordult volna... ez inkább primos fícsőr lehet.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
denver6772
tag
Wolfskin
sys.txt
port =
Baud =
így működnie kellene, meg esetleg a
[device]
type="navon_N750" add meg a te navid nevét.
Itt
SAVE\system.ini
port ="1"
Baud ="57600"
nem tudom mert én itt nem írtam át sosem, ha más nem itt is írd átSAVE\system.ini
port =
Baud =
sok siker.[ Szerkesztve ]
-
neotix
csendes tag
Hello!
Igo primot valaki használya kamionos licensel?
Nekem nincs semmi külömbség a kettő között,ugyanugy mindenhova bevisz.
Ha valaki tud segitsen!
köszi -
denver6772
tag
Hali én is szeretném már élőre kelteni a primo kamionos részét de mind idáig én sem jutottam eredményre, a többi része már működik. Ha lehetséges akkor tedd már fel a kamionos licenset, mert egy próbát megérne és ha jó lenne akkor majd elküldöm neked az én összeállításomat. egyébként olvastam, hogy van akinek már működik tökéletesen de nem osztja meg milyen módon sikerült aktiválnia! Köszi előre is.
-
PaFec
aktív tag
válasz denver6772 #680 üzenetére
Olvasgassatok itt kamionos beállításokkal kapcsolatban, hátha segít.
[link]PaFec
-
neotix
csendes tag
Ezzel nem megyek sokra. Ezt már rég beálitottam,de még igy semüködik, vagyis csak egyszerű autos modon vezet.
-
Gaabe
tag
Hello, tegnap sikerült a tmc t beüzemelni, talált is egy pár fizetős és ingyenes adót, minden oké, mára az ingyenesek eltűntek a fizetősek megmaradtak. Vmi ötlet?
-
eisento
addikt
sziasztok. van olyan emberke itt akinek megjelenik ez az opcio igo primoban?
nekem vmiert nem jelenik megMotorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
-
denver6772
tag
Üdv mindenkinek, azt szeretném kérdezni, hogy brandingba megcsináltam, hogy mutassa a kutakat, ami a save mappa törlése után inditom a primot csodára be is jön a benzin kút ikon egy pár másodpercig és visszavált a földgömbre? Ha esetleg valaki tudna valami megoldást az szívesen megköszönném.
-
m.jeno
senior tag
válasz denver6772 #690 üzenetére
Mondjuk ha megvárod amíg Nanuka elkészül a primo-ra való branding.zip-pel, akkor biztosan működni fog.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
akisbandi
aktív tag
Sziasztok!
Ezt az external map changert hogyan sikerült beüzemelni nektek?
A MapChanger mappát bemásoltam az primoba. A MapChanger.ini ben átírtam az elérhetőségeket Storage Card-ra. A sys.txt-be is bekerült a switcmap, a megfelelő elérésekkel. Ha a 'map' -ot átnevezem _nt kiterjesztésre, már reklamál is, hogy nincs térkép.Valakinek van ötlete? A sok kísérletezéstől lassan elkopik a miniUSB csatlakozó.
-
m.jeno
senior tag
válasz akisbandi #692 üzenetére
Akkor rosszul figyelted meg, hogy mit csinál!
1, Kell továbbra is map mappa, mert az aktív térképek mindig ott lesznek.
2, a map_ta vagy map_xxxxx azt a térképcsoportot tartalmazza, amit egyidőben szeretnél használni, ebbe mindegy hogy melyik gyártó térképei vannak
3. a térképváltás során a program kiveszi a map alol az ott lévő térképeket, majd az adott map_xxxx ből átmásolja a map mappa alá az ott lévőket.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
radai
csendes tag
Jó estét minden forumozonak.
Kérdésem lenne a hp-en futó primo használat közben pár perc mulva elhalványodik a kép ernyö és érintésre lesz hátér világitás minden hátér beállitási csuzska a maximumon van mégis elmegy a világitás van valakinek tipje hogy tudom kiküszöbölni?? -
No.01
őstag
Sziasztok,
Azt lehet tudni, h Androidra elerheto lesz e a Primo? Ha igen akkor kb mikorra varhato?
Elore is koszonom
-
m.jeno
senior tag
Probáld meg a sys.txt-be beírni a következőket:
[power]
backlight_manage_values = 0
backlight_manage_keys = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 10
backlight_reverse = 0
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 5
backlight_events = 1Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
H. Peter
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egyelőre semmi bajom a Primo-val, nekem nagyon tetszik, szerintem jobb mint az Igo8, bár azzal sincs semmi probléma, ha hozzáértő személy teszi fel a kütyüre (főleg ha nem legális ) Egyébként én MIO C320-on használom.
A kérdésem azonban a következő lenne: Ha pl Magyarország térképet másolok fel az Igo-ra a megfelelő helyre, van-e értelme feltenni mondjuk a Navteq, a Teleatlas, és a Topmap térképeket egyszerre, vagy felesleges, mert egy térképből dolgozik a kütyü?
Azért kérdezem ezt, mert anno pl felraktam csak a navteq-et és nem mutatta a táblákat autópályán illetve a térkép sem volt valami fullos. Melléraktam a TM-et és lám minden ok.
Vajon az Igo kezeli egyszerre a több térképet, poit stb???Válaszokat előre is köszi!
-
m.jeno
senior tag
válasz H. Peter #699 üzenetére
A content\map mappa alá beteheted mind a három térképet, de semmi értelme, mert a primo és az iGO8 vagy az amigo is a TM térképeket preferálja, a többivel nem foglalkozik, ezen okból már bizonyára találkoztál egyes skinek alatt a térképváltás lehetőségével, nos az egy megoldás arra, hogy ugyan nem egyszerre, de tudsz több térképet is használni.
A térképek közt vannak eltérések tartalomban és sajnos útvonalban is, kamionosok részére pillanatnyilag csak a Navteq térképek használhatóak, stb....
Poit mindig érdemes a térképgyártóhoz igazítani, a TM-hez a TM-es poikat, a TA-hoz is sajátját.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest