Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
DessertFox #21949 üzenetére
Vazze!!!! Kérem a dílered számát!
-
Soulfly24
újonc
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni IGO Primo 9.6.29.625822 -t használok egy Wayteq x995 Max-on. Navigáláskor nem minden esetben,de előfordul hogy TTS Eszter bemond például ilyeneket: "A következő lehetőségnél fordulj balra a kettőspont egyenlő perjel kevesebb mint Dózsa György utcába."Esetleg valaki tudná a megoldást hogy csak az utca nevét mondja? Köszönöm szépen.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hátha ez érdekli az X985BT használókat.
[link] -
válasz
wihar123 #21941 üzenetére
Az x985 az egyik legjobb, ha venni vagy ajánlani kell, hát akkor az! Nyilván én se akarok nagy számokat mondani, hogy mennyi volt a kezem alatt. Annyit tudok, hogy vagy kevés rossz volt, talán 1-2 lcd hiba, 1 ami gps jelet nem talált a saját gps infonál sem...., stb. A lényeg, hogy több rossz volt a kezem alatt az x995/x995 MAX-mint az x985-ből. De igen ez úgymond 1 szerviz, tehát igazad van, ha te jónak látod. Én viszont ha lehet kerülöm a nyűgöt.
-
wihar123
aktív tag
válasz
Pyttawrx #21940 üzenetére
Pró és kontra...
Olyan sokszor olvasok ilyen negatív dolgokat róla, és nem értem miért?Nálam több is megfordult már, ismerőseim zöme is ezt használja. Nálam landol, minden szükséges időben, de panaszt még nem hallottam róla.
Az x985-ről is olvasgatok hasonlókat, sőt én is jártam úgy, hogy vissza kellet vinnem, mert nem volt hajlandó működni, de az esetek 99%-ban az is remekül funkciónál, ha nincs agyontömve szamárságokkal.
Ó, és még lehetne sorolgatni, hogy egyiknél jó, a másiknál nem. Sajnos van ilyen, ha kifogja az ember, akkor jó, ha mellényúl, akkor igyekszik megszabadulni tőle.
-
Somatom
veterán
válasz
#91166208 #21937 üzenetére
Nekem egy Wayteq X985BT a fő navim. Vettem egy ugyanilyet tartalékba, de három éve nem kellett használnom. Sajnos, arra nem emlékszem, hogy milyen szoftver van rajta
, de mivel SD -ről fut, ezért el tudom küldeni. Online forgalominfó már nincs hozzá. Arra Google Térképet használok.
De, ha tartaléknak jó egy droidos teló, tab, akkor arra van Sygic Truck. -
törölt tag
udv. Szuksegem lenne egy tartalek gps re tomtom6250 melle. Tudtok nekem ajanlani valamit ? Kamionos program legyen rajta. Koszi
-
prisonman
újonc
Elnézést,mint látszik újonc vagyok.Esetleg privátba.....?
-
prisonman
újonc
Sziasztok!Hozzám került egy kollégám navon N270 tip. készüléke javításra,ezzel kapcsolatban kérnék tanácsot.Ha warez akkor bocs.A belső memóriát leformázta a kollégám "hozzáértő" ismerőse.Első kérdésem hogy ez FAT v. FAT32.Navigációs programmal kapcsolatban is lenne egy-két kérdés.A programot könyvtárba kell rakni vagy a gyökérbe.A menüben nincs elérési útvonal megadása.Az indító exe-nek mi legyen a neve (igo v. mobilenavigator)?Ha valakinek lenne egy ilyen típusú működő készüléke esetleg és elküldené a fileszerkezetet,azt nagyon megköszönném.
-
vlevi
nagyúr
válasz
#91166208 #21927 üzenetére
Ha van 100 (de akár 1) méter tiltás, akkor jó, hogy nem visz arra.
A navigáció nem tesz különbséget aközött, hogy ott nem szabad, de lehet, vagy lehetetlen tovább haladni.
Pl van egy magasság korlát, akkor azon nem fogsz átjutni, hiába szeretnél arra menni. Az már a te döntésed, hogy ezeket a tiltasokat te szeretnéd felulbiralni. -
törölt tag
válasz
Somatom #21924 üzenetére
Nincs bajom vele, csak neha nem azt csinalja amit szeretnek. Vannak olyan helyzetek amikor egy ut szakaszon kb 100 meter tiltas van es hatalmas kerulovel vinne oda vagy oda se akar vinni. Amugy nagyon jo kis keszulek csak hat vannak apro pici bakik benne. Remelem jobb lesz.
-
törölt tag
Sziasztok. Igo primo israel hasznaltam egy wayteq x995max gps en. Csak sajnos en elhamarkodott dontest hoztam es eladtam mivel azt az infot kaptam a szamtekes sractol akihez vittem frissiteni , hogy a 2020.Q2 volt az utolso igo frissites es nem lesz tobb. Valami uj igo jott ki es ezt a 995 max mar nem tudja futattani. Ez igaz? Azota tomtom 6250 hasznalok. Hat nem vagyok elajulva tole de sajnos nekem a kamionos program miatt kellett valamit venni. Koszonom az infot.
-
wihar123
aktív tag
válasz
LamerGyuri #21921 üzenetére
Itt talász egy párat:
https://www.arukereso.hu/gps-navigacio-c3548/wayteq/x995-max-p347038716/ - az edigitalban éppen elfogyott. -
italomaxi
újonc
Sziasztok!
Vásároltam ma egy Wayteque X995 MAX 3D GPS-t.Sajnos nem volt hozzá Térkép.
Szeretnék segitséget kérni ebben honnan tudnék hozzá letölteni (Igo,Igo Primo) Térképet és mi a telepités menete. Nagyon szépen köszönöm!!
Ha ide nem szabad kiirni nagyon megköszönném ha valaki segitene máshogyan.
E-mail : aerocool1@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/peter.erdelyi.37454 -
Oby
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Eddig hiba nélkül használtam kb. három évig egy Huawei tableten egy
iGO NextGen 9.18.27.719974-et.
Egyik napról a másikra nem működik a GPS vétel rajta.
Kiírja a progi, hogy " A GPS-vevő le van kapcsolva"
Az időjárás esetén frissíti a helyet.(Ezért úgy gondolom jó a tab GPS része)
Próbáltam törölni a sys.txt gps bejegyzéseit, nem segített.
Nincs save mappa/config rész. Ezért ezt nem matattam.
Átírtam autora a port és baud értékeket, ez sem segített.
Nem történt frissítés se a tabon se a program részen.( most akartam térképet frissíteni)
Ha valaki tudna segíteni nagyon örülnék.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdvözlettel: Oby -
Doky1988
senior tag
Sziasztok! Aki furgonozik, lehetőleg ponyvással, milyen beállítással használja a Primot? Gondolok itt magasságra pl, nem nem megy el mindenhol.. tudom ott van a tábla, de ettől függetlenül, szívtam meg majdnem mióta elkezdtem
Szóval hol jó beállítani a korlátokat ahol veszi is a Primo? Kamionos, Buszos profil?
-
vlevi
nagyúr
válasz
LamerGyuri #21909 üzenetére
Évekkel ezelőtt azt olvastam, hogy az NNG már egy ideje átállt a PDA-s navigációs szoftverekről az autós navigációkra. Csak aztán szerintem onnan is kaphattak egy "pofont", amikor bejött az android auto, mert ahhoz nem kell speciális fejegyeség.
-
wihar123
aktív tag
válasz
LamerGyuri #21909 üzenetére
Van benne valamennyi igazság, de szerintem egy dolog megvalósításához két feltétel szükséges
1. fejlesztő szakemberek
2. eszközök és sok-sok pénz
Ha egyik, másik, vagy egyéb hiányzik az bizony arra enged következtetni, hogy tojnak az egészre. -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Vásároltam egy p40 lite készüléket, amire ugye köztudott, h korlátozottak a lehetőségek a google hiánya miatt. Próbálnék rá telepíteni egy régebbi verziót, ami a telepítést követően frankón elindul, működik is. Ám mikor egyszer kilépek, majd utána próbálom indítani , ezt az üzenetet kapom:
Amennyiben jól tudom akkor valami felbontás probléma. Sajnos nem tudom, hogy mit és hol kellene átírnom, h működjön.
Köszönöm. -
wihar123
aktív tag
válasz
SoldierL #21900 üzenetére
Sziasztok!
Fejegység tekintetében, egyik-másik Kínai "cég" Primo szoftverrel dobja piacra, de nem jellemző, legalitása megkérdőjelezendő. A Navon cég legális Primo 2.0 szoftverrel kínálja a navikat, de úgy tudom, hogy WinCe fejegységet nem forgalmaznak.
Ha megírod a fejegység típusát, talán még a szerencse is rád mosolyoghat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest