- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
Topikgazda
Aki nem találja az elmúlt néhány napi bejegyzését, annak ajánlom figyelmébe ezt a hozzászólást.
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Sógoromnak szeretnék segíteni.Szeretne "vicces" hangokat a GPS-re. Valamilyen vajda, meg pákó, ilyeneket mondott, de nem vagyok otthon ebben.
Hol tudnám ezt beszerezni?
Köszönöm. -
sinci01
aktív tag
Üdv!
A sys.txt-ben hogyan tudom beállítani, hogy a manőverek közeledtével jobban zoomoljon a program a térképre?
Jelenleg ez van benne:[interface]
save_checksum=0
maxzoom2d=6000000
minzoom2d=10
minzoom3d=10
privacy_url="https://www.igonavigation.com/privacy-policy-igo-navigation-applications/"
show_log_collection=0 -
OldMike
őstag
Sziasztok!
A Naviextras Toolbox működésével lett egy problémám, hátha tud valaki segíteni. Regisztrált eszközöm van, és eddig a Toolboxon jöttek (bár nem túl gyakran) frissítések, elsősorban global.cfg, ritkábban basemap, illetve nyelvi javítgatások. A mai napig nem is volt gond ezeknek a telepítésével, de most jött egy üzenet, hogy nincs elég hely az eszközön. Azt írta hogy 3.2 GB kell neki, akkor éppen annyi volt a szabad hely a belső tárhelyen. Van még bent egy microSD is, amin meg 5.2 GB szabad hely van. Felszabadítottam a belső tárhelyen még 300 MB-ot, erre most már azt írta, hogy nincs hely és 3.5 GB kellene. Van egy tooltipp, miszerint SD kártyával bővíthetek tárhelyet, végigcsináltam a leírás szerintieket, de nem változott semmi.
Itt valami nagyon nem stimmel, mert az egész IGO könyvtár - teljes EU térképpel, és minden egyéb tartozékkal együtt is - csak 2.5 GB helyet foglal.
A szoftver egyébként működik, csak sajnálnám elveszíteni az eddig megvolt frissítési lehetőséget.Megjegyzés: ez egy legális 2.0 Androidos verzió, ami az eszközzel együtt jött.
-
Pokesz007
senior tag
Samsung Galaxy Core Prime 361F Ve telefonhoz létezik még stabil Igo Primo? 480 x 800 felbontás. Régen volt,de nem találom.
-
Faragi
csendes újonc
Sziasztok.
Létezik olyan kiegészítő, amelyik az áttekintés nézetnél,az optimatizálás után eseményszerűen a tervezett útvonalon számmal jelöli az útvonalon levő soron következő tervezett útpontokat??
-
plajos
aktív tag
válasz
pepeba #20616 üzenetére
Ha van ilyen felbontású készüléked és Primód, akkor skin is létezik hozzá (ha tartalmazza a felbontást a skin info.ini supported_resolutions= sora!!!), mert a Primo és a skin is képes bármekkorára felnagyítani a térképet, a gombok nagysága meg az adott felbontásmappától függ., így kitölti a teljes képernyőt. Az más kérdés hogy gyárilag ezt a felbontást a Primo nem támogatja, mert le van tiltva a multimode.ini-ben, de nem is a Primo volt a kérdés, hanem a skin. Tehát lehet skinezni ezt a felbontást is, pici szaktudás szükségeltetik hozzá.
-
pepeba
csendes tag
Üdv.
Létezik 1080x480 skin ? -
wihar123
aktív tag
válasz
INMOTEP #20611 üzenetére
Szia!
Ha gyári eredetű a kártya és a rajta lévő szoftver is, akkor azt sehogy sem lehet átköltöztetni (tudtommal még klónozással sem), mert olyan gyári azonosítót tartalmaz, amelyet nem lát egyik másoló alkalmazás sem és nélküle nem ismeri fel a készülék rendszere.Ha aktuális, keress meg PM-ben...
-
INMOTEP
őstag
Üdvözletem ,egy kis segitségre volna szükségem remélem tudtok segiteni .Micro sd kártya tartalmát szeretném átköltöztetni nagyobb kapacitású micro sd kártyára ,áthelyeztem a szükséges tartalmat és hibát ir inditáskor .Hogy lehet átköltöztetni a tartalmat másik kártyára hogy jól is müködjön ?
-
wihar123
aktív tag
válasz
Csanki #20609 üzenetére
Sziasztok!
Ne nagyon várj segítséget, mert gyárilag nem forgalmazzák igoval, csak Sygic-el.
Javaslom, hogy itt olvasgass: https://itcafe.hu/tema/re_wayteq_blog_megerkezett_az_x995_androidos_gps/hsz_1-50.html , mert lesz ott olyan, amely konkrétan jelzi, hogy melyik verziót érdemes rátenni... -
Csanki
újonc
Sziasztok van egy kis problémám meg vettem életem eső GPS-ét egy Wayteq 995 D maxot. Ráraktunk mindent annak rendje módja szerint (IGO primo) de az öröm nem sokáig tartott. Ugyan is ez az áldott jó masina nem teljesen akarja a jót megtervezi a utat aztán elindul majd elfeketedik a képernyő van hogy vissza jön de van hogy nem a sötétbe beszél de nem látszik semmi mi lehet a baj???
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy be tudok-e állítani olyant a programban, hogy a gyalogosan, erdőben megtett út távolságát mutassa?
Tehát ne azt ami hátra van hanem amit megtettem.Köszönöm.
-
Corsair90
tag
Sziasztok.
Primo 2-es programmal kapcsolatban tudna esetleg segíteni valaki?
Privátban ha lehet. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest