Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Lacccca87 #39 üzenetére
A mellé kattintást nem tudom értelmezni miért kellene keresni. Ha lenyomom az egérgombot akkor tudom hol a mutató tudom mit módosítottam.
Kivéve, ha megcsúszott az egér, ha nem akartad megnyomni a gombot, de megnyomódott, vagy ha lagosan vagy távoli asztalon keresztül és nem ott nyomódott, ahol nyomtad.
Engem az jobban zavar hogy egyes beállítás esetében átdob a régi felületekre.
Nem is keresek semmit az újon és problem solved
-
asdf_
veterán
Szerintem nincs gond az új felülettel/appal.
De van. A vezérlőpultban van Ok, Apply, Cancel. A Settingsben minden beállítás azonnal és visszavonhatatlanul érvényesül. Félreklikkeltél és nem tudod hova? Így jártál... Mindezt csak azért, hogy a mobil os-ek beállításait majmoljuk. Na de ***ssza meg, ez egy számítógép... (és akkor abba meg bele sem mentem, hogy a szerver verzió a desktopon alapul -lásd, ahogy a Server 2012-be is megkapta a nép a csempés fost-, azaz milyen fasza is lesz, amikor egy szerveren nem tudod visszavonni, amit félreklikkeltél, mert ott is már csak Settings lesz. 🤦♂️)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest