Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
Aktív témák
-
Tenfoot
tag
válasz
Csaba_20_ #18 üzenetére
Nem az a baj hogy segítesz, tudod jol hogy mit értek ezen,csak ugy értelmezed ahogy szeretnéd, miért kell pl. tüskéket írni: ''...kéne venned..., nincs lehetőséged'' és mivel ismerlek már máshonnan, talán nem teljesen vagyok biztos hogy . De hidd el kell ilyen kis parázsvita. Amugy már írtam hogy segítettél a hozzászolásaiddal, csak a stílus nem kapos, és más is írta tudod jol. Legalább ezt ismerd el tényleg.
És amugy kellemes hétvégét kívánok, 10 napig nem kínozlak, de aztán... -
Tenfoot
tag
válasz
Csaba_20_ #13 üzenetére
1. Szakmailag vitatható vagyok, igy nincs ilyen műszerem, mint ezt kifejtetted egy másik topicban. És miért ne lenne lehetőségem? Ezt honnan látod, vazze, honnan a fenéből veszed a bátorságot, hogy megmond milyen lehetősége van egy embernek, és milyen nincs, pláne akit nem is láttál? Mennyi ez az izé? A legolcsobb? 100-150 ezer?
2. Megtaláltam: speedfan software, nem hivatalos, nem pontos, biztos téved 1,23334 %-ot ami a magadfajtának (arrogáns, öntelt) már halálos, megengedhetetlen eltérés, de ha másnak bevállt arra hogy a +12 volt +- 6 % helyett mondjuk 10 %-ot tér el, arra jó.
3. Nem neked címeztem a kérdést
4. Ha jol olvastam utólag, vitatták stílusodat, illetve a topic lényegéről felvilágosítottak mások is, szoval nem csak neked van igazad.
Igy nem kell utolag koslatnod utánam.
5. Nem kell villognod! Köszönöm a segítséget, de ha lenézően válaszolsz nem kell. -
Tenfoot
tag
Szervusz, Hogy tudom jol megnézni hogy mennyire tartja a feszkókat a különböző ágakon a táp, mennyire stabilan adja le a feszeket?
Pl: elinditok egy kisablakos játékot, minden merevlemezzel, optikai meghajtóval másolok, és közben everestel nézem a feszkókat, ez jo, vagy van jobb ötleted?
Normál körülmények között a tápom 2%-3% al ad nagyobb feszeket a névlegesnél, ez a +-5% alatt van. vagy ez is sok?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest