Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bgyarmati
csendes tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Nem mindegy, hogy ugyan 3 helyre, de mit mentesz ki. Én, mint villamosmérnök, 2x futottam bele ilyen dologba. Megavoltak a régi terveim műszaki leírásai és költségvtéei WordStar szövegszerkesztő formátumban. Több helyre kimentve. Azán, amikor 20 év múlva kellettek volna, hiába töltöttem vissza eredményesen és sérülésNÉLKÜL a WordStar file-okat, már nem lehetett elérni semmilyen WordStar konvertert. Míg a nagyon régi Windowsok (p.. WfW 3.11) MS WORD szövegszerkesztői még tartalmaztak valamennyire működő WordStar szövegszerkesztőt, az új windowsok új irodai csomagja már NEM! nme tudtunk mit kezdeni a meglévő, sértetlen file-okkal. Másik: kollégám írt egy spéci, kfejezetten villamos egyvonalas és áramutas kapcsolási rajzokhoz illeszkedő grafikus programot, szinte nulla hw-igénnyel, pontmátrix Epson nyomtatókhoz. C++-ban. Nos,ez olyan jól sikerült, hogy tucatnyit jó pénzért el is adott belőle. De! Ez CSAK NT4-ig működött. és csak 32 bites Intel vagy AMD processzorokon. Az új Windowsokon és 64 bites CPU-kon nem. És újrafordítani sem lehetett, mert szegény kollégám meghalt. Itt volt unk többezer rajzzal, rendesen, többszörösen archivált file-okkal, ls fenn kellett tartanunk egy múzeális XT-t, Windows 3.1-gyel, EPSON FX tűs nyomtatóval, hogy ki tudjuk nyomtatni.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy volt két db. archív anyagokkal teli ST-506 felületű winchesterünk, az szerinted HOVA DUGJUK? Az archiválásokkal nagyon lyukra lehet futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest