Új hozzászólás Aktív témák
-
Shame21
tag
Láttam hogy jött valami frissítés a portal-hoz és van valami béta cloud gaming funkció ha van ps plus előfizud a legnagyobb csomag. Kérdésem ez a cloud funkció csak a portalban van vagy maga a ps remote app is megkapja. És telón meg minden szaron amin megy a ps remote lehet cloud gamingelni és olyan lesz mint az xbox reklám hogy minden xbox😂
-
AlphaZulu
csendes tag
Sem fikázni, sem up-olni nem akarom a portalt. Én is rendeltem egyet és remélem kapok választ a kérdésemre.
Ugye tudjuk, hogy pulse hangrendszert támogat (új füles stb.) és a 3D pulse az USB link adapterrel megy a PS5-ön.
Mi a helyzet akkor, ha fogok egy usb c to usb átalakítót és abba belerakom az USB link-et és ezt rárakom a Portal-ra? Menni fog a Pulse 3D headset szerintetek? -
HUNReaper
újonc
Olvasgattam itt és azt vettem észre hogy, rengeteg csóringer ember van itt. Annak aki azonnal lefikázza 08.24.-én úgy hogy, még a kezében sem volt az eszköz hát mit is mondjak. Próbáld ki, aztán lehet fikázni meg minden. Írta itt valaki hogy, mekkora bukta lesz a portal hát nem éppen teljesen elfogyott. Nálunk kicsiny hazánkba csak Januárban lesz elérhető, és már előrendelve is elfogyott.
Vettem egyet Bécsben a megjelenés napján és azt kell mondanom - nagyon f*sza kis cuccos. Kényelmes nagyon szép a kijelző. Nem akad, nem kell egy hálózaton lenni, 4G T-com hot-spottal is jól működik. Szóval a köpködőknek, keressetek más munkát legyen pézetek “felesleges” dolgokat venni. És mielőtt itt torokharapás lenne ismeritek a mondást “Kinek nem inge?” Akinek meg igen az vegye magára és maradjon csendben.
-
DR01DMAN
aktív tag
válasz
CptAdamica #3 üzenetére
Nagyon jó! 😁
-
Áruházi takarítóként , mindenesként 17-18 dolláros órabért adnak.[link] Kb alja munka ott kint, de szerintem tök vállalható. érdemes megnézned a videót ott mesél róla az első kommentben leírja a nettó keresetét 2 hétre.
Ha jól emlékszem 17,4 dollár az órabére, takarít egy boltban. Persze bruttó, de menedzserként vagy szakképzetséggel idővel egy ilyen boltban 25 dollár körül keresel. Már a srácnak is felajánlották, de neki nem a pénz számít.
AZ meg alap, hogy a dolgozók elég szép kedvezményeket kapnak szinte mindenre. Arról is mesél hogy a másik munkahelyén akár 80 % kedvezménnyel vesz meg dolgokat, de beszerzési ár garantált. -
mepet
addikt
Az USA-ban tobb allamban eppen napirenden van a $25/ora minimalber tobb agazatban, pl. elsokent korhazi dolgozokrol es turizmusban dolgozokrol hallottam eddig. 8*25=200. Persze ez igy nem teljesen igaz, nyilvan ez brutto. De ez a minimalber, feltetelezem ennel azert nem lehetetlen tobbet keresni.
"200$-os napibèr az rohadtúl nem általános." Ez igaz. Ettol fuggetlenul sokaknak (vilagszerte millioknak) ez az osszeg alacsonyabb, mint a napi beruk.
-
Wesder
titán
"200 dollar az sokaknak kb a napi bere"
Kiváncsi lennèk hogy melyik az a munkakör ami sokaknak havi akár 6000$-t is fizet ès mèg a cèlcsoportnak is tagja, tehát rendelkezik konzollal.
200$-os napibèr az rohadtúl nem általános.
Ez 200$-èrt nem igazán èletkèpes mivel stream only ès konzolt is kell venned hozzá hogy egyáltalán használni tudd. (ha esetleg nincs otthon PS5)
Ha ráhegeszthető lenne egy RetroArch akkor már lehet elgondolkoznèk rajta, de a Sony-t ismerve annyi háttértár lesz benne hogy az Android èpp hogy elfèrjen.
-
mepet
addikt
Anno a PSP is tudott ilyet, csak ha jol tudom keves jatekkal mukodott.
Akkoriban "beszaras" (szo szerint?!) kategoria volt, hogy jatszol a nappaliban, majd folytatod ugyanazt megszakitas nelkul a wc-n ulve a PSP-n. Mivel nagyon olcso lesz a portal (200 dollar az sokaknak kb a napi bere), ezert szerintem sokak meg fogjak venni.
En azert nem veszek konzolt, mert online jatszom, es nem vagyok hajlando elofizetest fizetni minden honapban. Szamomra ez elvi kerdes. Igy marad a PC, ahol hal` istennek meg van olyan lehetoseg, hogy megveszem a jatekot rohadt dragan, majd utana ingyen jatszom vele online.
-
Rathrol
senior tag
Én vettem 5ezer ft-ért telefontartó amit a ps kontrollerhez tudsz "bittyeszteni", de kényelmetlen, mivel a telefon elég nehéz így a kontollerhez együtt (rossz a súly elosztása) hosszú játék után kijönnek az erek rendesen. (súlyzós edzés kb)
Aki meg azt mondja vegyen külön tv-t vegyen, az elgondolkozhatna hogy valakinek kisebb a lakása/háza, vagy éppen nem megfelelő helyre tudná rakni a tv-t éppen. -
Wesder
titán
válasz
macilaci78 #27 üzenetére
Nem kell egy hálózaton lenni. PS5 legyen bekapcsolva, meg stabil wifi kell ès működik.
-
ripla
addikt
Miért van rá igény? Mert kényelmesebb mint görnyedni a gép előtt. Van PC-m, PS5-m, és egy Steam Deckem is. Utóbbit akkor használom, amikor már nincs kedvem a gép előtt ülni, olyankor eldőlök a kanapén és a Decket használom. Vannak olyan játékok amiket csak a Decken játszok, mert kontrollerrel sokkal kényelmesebb, pl. oldalnézetes játékok. Ezért.
Ez a Sony termék meg nem is hordozható konzol, csak egy streaming eszköz, ami a PS5 képét tolja át az eszközre, nem is tud mást. Egy teljesen felesleges eszköz, hatalmas buktát jósolok neki.
-
Kristof997
újonc
8 colos kijelző + a kontroller rész, ergo ezt nem csúsztatod zsebre, amikor szállsz le a metróról, kell egy táska, akárcsak egy tabletnek. Csak a tablettel még kismillió dolgot tudsz csinálni a remote play-en kívül. Ez csak annyit tud, hogy előre össze van szerelve és kicsit nagyobb a kijelzője, mintha te a telefonodat raknád fel egy kontrollertartóra. De a telefonodat szintén tudod még rengeteg dologra használni, és valószínűleg Lcd helyett oled kijelzője van, ami jobb.
És ha nem utazás közben kell játszanod, akkor szinte biztosan lesz annyi helyed, ahová egy tabletet is le tudsz támasztani, ami meg már jo eséllyel 10+ col, jobb az élmény, és egy kontroller önmagában gondolom könnyebb, mint ez a gép. Szóval otthonra (ahova ezt marketingelték a párod épp nézi a TV-t szituval) pont, hogy van jobb megoldás is, mert próbaltam, és még CoD multizni is tudtam akadás nélkül tabletről.
Tudom, nem mindenkinek van tabletje, de ez egy 1 funkciós eszköz (aminek a funckióját kb. ugyanebben a minőségben tudja más eszköz is) 90 ezer forintért, és ha nincs más vezetékes fejhallgatód, akkor még ennyi, mert meg kell venned az új Playstation fülhallgatók valamelyikét, mivel csak Playstation Link van, bluetooth nincs. Ennyiért pedig már van rendes tablet is.De 1 dologban tényleg jobb, mint amit a bármilyen Remote Play-es eszköz: a ravaszoknak megmarad a haptikus visszarúgásuk.
De ez nem ér meg 80-90 ezret, hogy még ezt is külön töltögessem, meg oké, hogy kontrollerrel együtt van, de ezzel nem tudok átmenni Fifázni a haverokhoz, ahhoz a meglevő kontrollereim egyikét kell vinnem.Szóval a hardcore Sony fan-okat leszámítva nem tudom ki veszi meg (ugyebár 200 + 200 euro a fülessel, és az nyugaton sem uzsonna pénz). Kérdés, hogy ez elég lesz-e a sikerhez...
-
Gyerekek... hogy-hogy nem láttok ebben fantáziát? Sosem mentek WC-re, sosem étkeztek a konyhában, sosem akartok kiülni a friss levegőre...? Mert ezzel a nappali TV-jétől az ember el tud szakadni, még a postáshoz/futárhoz kisétálva is tud tovább játszani!
Szóval PS Portal: Hosszú és eredményes életet! -
Vajon honnan nyúlták az ötletet, nem is tudom,...
Nintendo WII U ...Csak hát ott ugye az egész gép és a játékok erre voltak felépítve.
Remek ötletek és kiegészítő minijátékok voltak rá az mellett, hogy TV-n kívül rá lehetett streamelni az alapgép képét a kijelző kontrollelre. -
A Molyember
tag
Nem ertitek gyerekek. Ez nem nektek van. Ez az elvakult Sanyi fanbojoknak van, akiknek a torkan le lehet tolni ezt, es meg igy is kaszalni fognak rajta, a la Nintendo.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
#72042496 #33 üzenetére
110k-ért már van oled switch.. Oké nem új.
Ez a szar nálunk cirka 90-100k lesz.
A Switchel ott vannak a saját cuccok. Törve pedig ugyan úgy streamelheted rá a ps5 játékokat, sőt mást is.
Ez egy ips kijelző controllerrel es wifi vevővel amibe beletettek egy cirka filléres hardvert ami bírja a stream vételét.... Konkrétan egy érthetetlenül túlárazott szemét, még ha 30k körül hajigálnák amennyit kb valóban érhet talán megérné valakinek....
Az eredeti switch áráért egy olyan kütyü ami önmagában még egy nyomorult tetris-t sem képes futtatni....Sony....Fordöpléjörsz... -
Chiller
őstag
válasz
macilaci78 #27 üzenetére
A portal és a PS5 is zárt rendszer. Amíg nem törik fel mindkettőt, addig ez esélytelen.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #31 üzenetére
Én pedig Switch-et vennék (most már tényleg időszerű lenne), és azzal tök eredeti, új játékok lesznek elérhetőek, bárhol, meg abból van OLED kijelzős is.
-
törölt tag
Így ha játszanék, akkor felrakom a kontrollerre a tartót, kiveszem a telefont a tokból, majd átrakom a tartóba. Ha közben hívnak, ránéznék egy guide-ra, vagy csak kaját rendelek, akkor megint kiveszem a telefont, majd vissza. Amikor végeztem a játékkal, akkor telefon ki a tartóból, újra be a tokba.
Értem, hogy úgy olcsóbb, de öreg vagyok én már bohócnak.
Még egyszer, engem nem érdekel ez a PlayStation Portal, és csodálkoznék ha sikeres lenne, mert annyira korlátozott. Emellett meg tudom érteni és nem tartom automatikusan hülyének azt az embert, aki esetleg az alternatívák mellett is kiadja érte a 200 dollárt.
-
CptAdamica
veterán
válasz
csepi.peter #18 üzenetére
Szerintem 100x jobban jársz egy normális monitorral, ráadásul azon az áron, amennyibe ez kerülni fog már bőven találni alternatívát.
-
Rinkasime
tag
Ez megint arról szól,hogy a wc közben,utazás közben,meg kintt a szabadban is lefoglald az agyadat,nem telhet el óra digitális élet nélkül.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
macilaci78 #27 üzenetére
Bocs macilaci78, de kiütötte a szemem: Valyon --> vajon
-
macilaci78
nagyúr
Valyon VPN-nel, vagy virtuális hálózattal át lehet hidalni azt a kötöttséget, hogy egy hálózaton kell lennie a két eszköznek?
Legyen a PS5 ott, ahol amúgy is lenne, a kézikonzol meg a felhasználó kezében, mondjuk a vonaton...
-
EquinsuOtcha
csendes tag
+1
Egy +10-es és már smart is. Mehet az Amazon, hbo, reflux, disney, stb....
#24 "hogy nem kell a kijelző elhelyezésével törődni"
Ez a hülyének is megéri 80 ropiért.
Léteznek állítható méretű kontrollerek tabihoz, telóhoz 15-50 ig .
A maradék harmincat meg eliszod.
Még az is hasznosabb mint ez. -
D4v3
őstag
válasz
70-ért nem jobb venni egy TV-t a gyerekeknek/magadnak, amin mehet a mellékes mese/PS5, ha foglalt a másik?
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Ennyi pénzért egy régebbi oledes nagyobb kijelzős tabletet vehetsz ami amellett hogy képes arra amire ez, bármi másra is jó.
Vagy akár egy nintendo switchet ami hackelve szintén képes erre.
Vagy megspórolod a pénzt es kb bármilyen okostelefon is tudja ezt.
Erre pénzt kiadni konkrétan pénzkidobás, még eladni sem fogod tudni..... -
EquinsuOtcha
csendes tag
Konkrétan én kihoztam volna egy a ps4-el 100%-ban kompatibilis kézikonzolt.
A hardver ereje adott. A deck nagyjabol az. És ps4-en oylan okadék volt a háttértároló és a kezelése, hogy még az sd kártyák és az emmc is lehet köröket verne rá.
"Vinnék mint göngy tyúk a taknyot" -
kicsako
őstag
válasz
Ehhez elég lenne egy laptop, telefon, tablet is.
@Balika
Ps5 kontrollerrel tudod használni telefonra/laptopra streamelve is, ez semmivel sem nyújt többet -
csepi.peter
csendes tag
Én meg fogom venni. Nekem pontosan ilyen eszközre van szükségem. Nem mindig férek oda az Oled-hez a nappaliban a gyerekek miatt. Így pont azt nézhetnek amit akarnak én meg tudok játszani. :-) Bárhol a házban. :-)
-
törölt tag
válasz
EquinsuOtcha #9 üzenetére
Olvastam, értem, továbbra is áll amit írtam, ..habár kár reagálnom ilyenekre már ennyi év fórumozás után. Ugyebár esemény kezelni kell majd az értintőképernyő és controller közötti dolgokat is...
-
EquinsuOtcha
csendes tag
"Fejlesztőket megint sajnálom, ha mégis népszerű lesz +1 bonyodalom faktor amivel tervezni kell a 19000+ mostani mellé"
Először szerintem olvasd el a cikket.
Igen benned van a hiba ha nem érted a tv-re monitorra is köthető keziszámítógépeket.Amiket mondjuk kézikonzol létük mellet, használhatsz mint asztali gép, vagy kisebb teljesítményű asztali konzol, esetleg mint htpc...
Amúgy a cucc ótvar bukta mert a hírek szerint a felhőszolgáltatást sem lehet használni rajta mert csak a saját ps5-ödről tud "táplálkozni".
Ez egy ronda sötőajtó gamepad-del. A sony-nál nagyon betéphettek... -
Youri
veterán
PS5 U... biztos sikeres lesz, hiszem olcsó is
-
-
CptAdamica
veterán
-
törölt tag
válasz
Acélfarkas #1 üzenetére
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én a terméket magát nem értem. Miért van ezekre a portable konzolokra igény?
Fejlesztőket megint sajnálom, ha mégis népszerű lesz +1 bonyodalom faktor amivel tervezni kell a 19000+ mostani mellé
-
Acélfarkas
őstag
A Portal csúnya bukta lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sony a kézikonzolja mellé fej- és fülhallgatókkal is készül.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest