Idén érkezik a PlayStation Portal

A Sony a kézikonzolja mellé fej- és fülhallgatókkal is készül.

A Sony még tavasszal jelentette be helyhez kötött kézikonzolját, amely eredetileg Project Q néven készült. Most viszont a tényleges megjelenésről is beszélt a cég, amelyre még idén sor kerül, ráadásul a termék megkapta a PlayStation Portal nevet.

Sony PlayStation Portal
Sony PlayStation Portal [+]

A készülő újdonság specifikációja kapcsán nincs sok friss információ, továbbra is úgy érdemes tekinteni rá, hogy egy DualSense gamepad közepébe ékelődött egy 8 hüvelykes, 1920x1080 pixeles 60 Hz-es érintőkijelző. Többről nincs is szó, ugyanis saját tartalmat nem tud számolni, de a PlayStation 5-ön futó programok képét megkapja Wi-Fin keresztül, és azt meg is jeleníti. Az eszköz kapott még 3,5 mm-es jack aljzatot, hogy a hangokat el tudja juttatni egy vezetékes fej- vagy fülhallgatóra.

Sony Pulse EliteSony Pulse Explorer Sony Pulse Elite és Explorer [+]

A Sony új konzolja kap még egy headsetet és egy fülhallgatót is. Előbbi Pulse Elite, míg utóbbi Pulse Explorer névre hallgat. Mindkettő vezeték nélküli megoldás, és egy új, PlayStation Link nevű interfészen veszteségmentesen juttathatók el rájuk a hanganyagok. Ehhez egyébként egy USB-s adaptert is kínálnak majd a japánok, amely a PlayStation 5 mellett PC-khez és Mac gépekhez is használható, maga a PlayStation Portal pedig natívan támogatja a PlayStation Linket.

A PlayStation Portal 199, a Pulse Elite 149, míg a Pulse Explorer 199 dollárba fog kerülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés