Aktív témák
-
PLacc
senior tag
ELKELT
THX -
PLacc
senior tag
Utolsó upp
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Esetleg 10k-t ajánl vki egy 29k-s cuccért?
-
BlackWoOd
aktív tag
Engem érdekel akár ma is 9k-ért (többért nem), ha valami jó helyen össze tudunk futni (pl. Deák, Blaha, Keleti, Örs, ilyesmik).
-
PLacc
senior tag
A kiosztás ''magyar'', tehát van rajta é-á-í, csak más karakterek is vannak a billen, inkább a némethez hasonlítanám, és QWERTZ-es, nem QWERTY, szóval EUR.
-
wipes
senior tag
ha pénteken )még meglesz, elvinném
Bp?
ha addig lecsap rá valaki, haddvigye -
KINKY_007
aktív tag
Nagyon jó cucc és a baromi hosszú vezetékét fel lehet tekergetni az alján
Az USB HUB rajta 1.1-es, és asztali géphez van kitalálva. -
wipes
senior tag
akkor ez normál/asztali pc vel megy rendesen?
ezesetben érdekelne -
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Akadt még 1 db.
Ez nálam volt pár hónapig, tökéletes-új állapotú, pót egérpöckökkel, gyári táskával...
Szintén fix 9k. -
atuci
őstag
Nekem is kellene egy ilyen cucc, aki tud szerezni irjon mailt.
fontos lenne -
PLacc
senior tag
Úgy néz ki, hogy a nagyobb elkelt....!
-
WN31RD
addikt
Megkaptam a képet. Sajnos az US-EUR kiosztás a számomra elfogadhatónál jobban eltér US-English-től.
(Ami azt jelenti, hogy kénytelen leszek qrva drágán az USA-ból hozatni...)
Egyébként nagyon jó billentyűzet/trackpoint/touchpad kombó ez. A legjobb minőségű és legkényelmesebb, amivel eddig találkoztam, ajánlom mindenkinek. ThinkPad-eseknek külön jó, mert a laptopon megszokott környezetet használhatják az asztali gépnél is. Pont ezért akarok én is ilyet, csak az a fránya bill. kiosztás...
De akinek magyar kell, annak tökéletes. -
atosz
őstag
Zsir cuccok nagyon!
-
PLacc
senior tag
Szóval, akit érdekel, sikerült még szereznem egy slimet US-EUR billel, és egy num. padeset, ami magyar billes... Áruk fix 9k.
Nagyobb:
Kicsi:
Zsír újak, a kicsinek van táskája, a nagy dobozos... -
PLacc
senior tag
Basszus...sikerült összehozni a géppel, csak a rendes PS/2es billen ki kellett kapcsolni a NumLock-ot!
Most is ezzel írok... Én idióta barom... Megtartom, topic zárható!
KÖSZÖNÖM! -
WN31RD
addikt
Hát akkor sorry, inkább nem kell. Pedig nagyon jó kis bill. ez, ilyen kellene nekem asztali géphez is. (Aki használt már hosszabb ideig ThinkPad-et, az tudja, miért.
)
Nem tudod esetleg, hogy a teljes méretű, numerikus blokkal is rendelkező USB-s UltraNav billentyűzet működik-e akármilyen desktop géppel? -
WN31RD
addikt
8k?
Szerk.: Hmm, normál asztali géppel megy? Ki kellene próbálni a gyakorlatban. Ha igen, akkor áll az ajánlatom. -
PLacc
senior tag
válasz
überfaller #12 üzenetére
Má' nincs ott szvsz...
-
ATI
senior tag
Ezt hogy kell érteni:
''Compatible desktop or ThinkPad notebook system with USB port''
Sima desktop PC-vel sem kompatíbilis? Mert akkor tárgytalan a dolog -
ATI
senior tag
Hol lehetne megnézni?
Megnézném, ha tetszik meg is veszem
-
PLacc
senior tag
Egy bill, amibe bele van integrálva a touchpad, meg a trickstick, így sokkal helytakarékosabb, nem kell mindent magaddal cipelni, könnyű, és baromi vékony...
Igazából a notisoknak nagyon jó, mert nem kell rámászni a kijelzőre gépeléskor, és sokkal kényelmesebb...
Ez volt a reklám helye... -
PLacc
senior tag
Kedvenc képem: Bővebben: link
-
PLacc
senior tag
Jah, és US-EUR a billentyűzete, tehát ékezetes...
-
PLacc
senior tag
Én Dell laptophoz vettem, de az FN-es numerikus pad jön be néhány betű helyett, aztán olvastam el...:
The USB Keyboard with UltraNav is supported on the following systems:
Compatible desktop or ThinkPad notebook system with USB port (not compatible with notebooks other than ThinkPad)
Pedig olllyan szép, és van rajta 2 portos USB hub is...
Itt 29k Bővebben: link én 9-ért adom...!
Zsír új, eredeti hortáskával...
Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest