Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
J3LLyF!sH
üzenetére
Pont ebben a cipőben járok én is. Megvettem az X230-at, azóta már kapott egy SSD-t, most kicseréltem az US keyboardot egy magyar világítósra, a következő 4GB RAM lesz, aztán meg egy kijelző kéne (IPS), de az már túlzás a pénztárcámnak. Nagyon tetszik a gép + hogy ilyen jól bővíthető, de ez is egy feneketlen pénznyelő (mint amúgy minden)

Mondjuk nekem még annyi a szerencsém, hogy egyetemistaként megtehetem, hogy a fizumat a saját hobbijaimra költsem

-
-
-
fattyu
veterán
válasz
J3LLyF!sH
üzenetére
a billzet szokható, illetve ha van pici barkács érzék ( tényleg minimál ) akkor palmrest és bill csere meg némi láb takarással feltehető a 220 bill a 230ra. nekem is az volt a tervem oszt végülis messze nem olyan trauma hogy foglalkoztam volna vele érdemben.
Gyári ips panellal ha találsz jobb dolog. Utólag nehézkes ips panelt találni bele pláne jót. enyémbe is beégős pl a browser címsora ami sötét háttére váltva zavaró. restarttal tűnik el.
Van egy mondás amugy. if it works dont fix it. a 230 egy nagyon szerethető jó gép.
-
Tikakukac
titán
válasz
J3LLyF!sH
üzenetére
Jó az X, egy dokk és moncsi otthonra aztán kész is vagy. Én 2-3 évet lehúztam így simán.
buvartacsko: Közlek, építő. építész, villamos, infó, mecha, vegyész. Nálunk ilyen a csapat albiban, családban, szomszédban. Mindenkinek elpukkant a bizti 1 év után és lett monitor

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem mókás.