Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

azbest
félisten
válasz

qkaleko

üzenetére
						Próbáltad másik hdmi kábellel? Ha gyengébb minőségű vagy hosszabb, akkor lehet amiatt esik ki a szinkronból.
Kollégákkal vettünk többféle géphez többféle mini dp -ről átalakító adaptereket. A 3in1 volt, amelyik érzékenyebb, néha ha nem tökéletes a kontakt, akkor nem kap valószínűleg elég tápot. Igaz nekem mini-dp ->dp adapterbe van téve, mivel a t430 alapból mini-dp, de a dokkoló normál dp csatlakozós és most oda van dugva. Egy régi nem-thinkpad gépen volt gond, hogy nem tudott elegendő tápot adni a 3in1 adapternek, de a sima hdmi-re alakító lengőkábelessel ment.
 - 

yanna
addikt
 - 

Dhampir
félisten
válasz

qkaleko

üzenetére
						Úgy csináltam, hogy az előzőleg a gyártó honlapjáról letöltött .exe fájlt pendrájvra másoltam, majd a gép újraindításával futtattam a Hiren's BootCD-n megtalálható MiniXP-t, amelyből egyszerűen elindítottam a frissítést (kicsit várni kellett, majd automatikusan újraindult a gép és elkezdődött a BIOS frissítése), amely végül sikeresen lezajlott.
A Linux Mint a Terminalban már az új verziót írta ki a sudo dmidecode -s bios-version parancsra.
Viszont ezután megmagyarázhatatlan hibák jelentkeztek a Linux Mint futtatása közben, amit valószínűleg a közben megváltozott Bios okozott. A Linux újratelepítése után megszűntek a furcsa problémák.

Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Vallás
 - Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
 - AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
 - Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
 - Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest