- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
3.89-et próbáltam, de az nem működött és még vagy 3 verziót végül egy T43 hotkey driver-ét próbáltam és itt feltelepült az OSD a többit pedig felraktam talán a 4.3.10 verzióból legalábbis a setup exe verziója ez volt, hogy a becsomagolt telepítő neve mi volt azt nem tudom, mert egy jópár már van a gépen
A tablet button driver-t viszont hiába raktam fel nem mennek a gombok a kijelző alatt egyedül a ki/be kapcs és a feladatkezelő gombja működik a képernyő forgatás és a Tablet menüt előhozó gombok nem. A tablet menüben, sem működik minden funkció elsőnek a hangerő, fényerő állítása sem ment, de gondoltam a hotkey driver miatt ez így is volt. A "Configure tablet and pen settings" menüponta nem reagál semmit gondolom valami SW hiányzik. Egy bevált driver és ultlity pack kellene, mert ezek nem akarnak nagyon működni
Az eszköz kezelőben van egy ismeretlen eszközöm, próbáltam manuálisan drivert keresni hozzá, de nem járt sikerrel úgy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Proxmox VE
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest