Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
totron
üzenetére
Na jó, de ha hetek óta használom és nincs gond, akkor nincs gond. Igazából csak érdekességből futtattam le a nem tudom milyen verziójú memtest-et, ami nem indult el. Majd csináltam egy pendrive-ot a latest verzióval és az futott pár órát. Nekem ez elég az mellett, hogy a gyakorlatban semmi problémám.
-
Tikakukac
titán
válasz
totron
üzenetére
Kimappáztam meg meg is néztem, másban jobb ez, másban a másik, de színhűségben és grafikai szempontokból jobb az AUO.
Amiken 30 pines eDP van azokba mehet mindbe. A kijelző jó, a gép nyilván egy kupac tehéntrágya, de külső egér és billel lesz szerencsére tolva nálam is ha minden igaz, szóval annyira nem zavar ha mocsok olcsó. Vagy kis moncsit berakok oda is, lehet ez lesz inkább. Hányingerem van az újabb TP-k anyagaitól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Asus Zenbook UX333FAC Screenpad 13" i7 10.
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő