- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ja ha jól tudom T420-ba hivatalosan is volt qm-es procis. A T520-T530-ba is van hivatalosan. A T430 maradt ki a szórásból. Egyébként a 2 magos 35w-os helyére egy 4 magos 35 wattoson is gondolkodtam, ami aztán tényleg bele kell férjen (max a 2 magos alulról, a 4 magos felülről van a fogyasztási sávban). Viszont virtualizálást erősen nyomatom a munka során, így olyat választottam, ami vt-x-et is tud. A vpro-hoz is kell egyébként. Ez 45w-os, annak az alsó-közepes szintjén. Ha 2 magos + nvidiás nem fő meg, akkor remélhetőleg 4 mag + intel is el lesz valahogy

Nézegettem egyébként mostanában, hogy w530 előfordul-e. Egyszer talán egy olyanra is beruházok. Bár egyelőre az i5-3320m is megy, de a fejlesztőeszközök amiket a munkához használok egyre erőforrás éhesebbek. a 16GB ram még egy darabig elég lesz, a 8 már kevés volt. A procit megnézem, hogy mennyire jól megy vele. Egyébként lehet linuxra kellene váltanom inkább, mert a t61-esen 8GB ram + ssd mellett még azért elég jól megy vele. A win lemezkezelésének gyengesége rengeteg erőforrást elvesz. Múltkor kipróbáltam, hogy linux + t61-en (t8300) ugyanannyi idő volt a projekt lefordítása, mint win10-es t430-on (i5-3320m).
szerk:
linux alatt van olyan tool, ami megmondja, hogy milyen hálózati adapter van a gépre kötve?Lol, hülye ez a gép. Most, hogy panaszkodok a kijelzésre, elkzedte 90W-osnak mutatni a lenovo settings a hozzákötött tápot. Lehet, hogy nyitva kell tartani a programot egy darabig, mert előbb csak azt írta, hogy "hálózati adapter csatlakoztatva", aztán átváltott "65W hálózati adapter csatlakoztatva" szövegre és miközben itt írok, most meg már "90W hálózati adapter csatlakoztatva" lett.
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD
üzenetére
Mármint arra gondolsz, hogy olyan hőtermelést akarsz biztosra kivinni abból a kis nyüzüge valamiből tartósan, amire a dupla ilyen vastag, duplán csövezett, 2db 3-4cm magas 5-6cm átmérőjű blowerek sem bírnak kitolni 30 deka rézből?
Azt fogom én megnézni
Csoda gépeket hagyjuk, igen, láttam már szobahőmérséklet alá hűtött húzott i7-et is a tuningos topikban. Ez a proci rendesen hajtva, tehát nem a szomszédnak belerakva, overkill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- VHS digitalizálás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csoda gépeket hagyjuk, igen, láttam már szobahőmérséklet alá hűtött húzott i7-et is a tuningos topikban. Ez a proci rendesen hajtva, tehát nem a szomszédnak belerakva, overkill.