Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3toraph

senior tag

válasz metal01 #85542 üzenetére

Köszi! :)

+ (#85543) Chaser + (#85544) metal01:

Nekem MX-2-m van, nem tudom már miért de régebben ennél maradtam MX-4 helyett, azóta is ez az etalon. Drága (nekem), de jó. Nem folyik (ha az MX-4 ennél folyósabb akkor az nekem használhatatlan lenne), viszont nyúlik mint a vesztés, nem lehet úgy kiyomni a tubusból hogy csak ott maradna a mennyiség, nyúlik. Ez ami zavar, egyébként nagyon jó.
    1 hete pasztáztam újra öcsém samsungját, Aida64 stress tesz, aztán prime95 small fft, majd furmark alapbeállításokkal, pasztázás után bő 25 (!!!) fokot nyertem! Igaz gyári, kb. 3,5 éves paszta volt gépben.
    Most amit bütykölök ez a T400, ma szétszedtem, pasztáztam (szerintem ezen is a gyári volt), és a fenti trióval szintén előtte és utána tesztelve, 28-32 (!!!) fokot nyertem! Ez nem kevés, néztem nagyot mindkét esetben. Szóval, úgy néz ki, nem kell alulfeszelni a T9400-at, full terhelésen 15 perc stress teszt, semmi nem melegebb 55-60 foknál, kézzel is tudom fogdosni a bordát, nem süt sehol, sőt alig meleg, plusz nem is hangos még így sem. Terhelés nélkül meg 40 fok alatt van pl. a proci, és van hogy nem is megy a venti. Pasztázás előtt stress tesztben 15 percnél már 80 fok felett volt a proci, és süvített a venti. Ennyit jelent ha agyon van keményedve, száradva a paszta a gépben, és újrakened jó minőséggel. Szóval jó ez az MX-2! :K

Új hozzászólás Aktív témák