- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
simonjoe #83942 üzenetére
12.7 mm fiókot vettem ebayről [link] a T430-amba, ez passzol hézag nélkül.
(#83944) utgyuru
szerintem bármilyen mini-dp - hdmi átalakító megteszi, én ezeket próbáltam eddig [link], [link], de ilyeneket olcsóbban is lehet találni. A legegyszerűbb fajta 500 forint alatt van (még úton egy nekem) [link], a dp/hdmi/dvi-d fajta 700 forint körül is akad.
Azért vettem több félét, mert több helyen is használom és olyat próbáltam találni, aminek saját órajele lehet, mert csak azzal lehet két külső + a belső kijelzőt egyszerre használni. Egyik sem olyan, mint kiderült (hiába van ráírva eyefinity egyikre).Így most két külső monitorral használom, amikor asztalnál vagyok.
Egyik helyen csak a noti van (kedden jön egy dokkoló alfától
) és ott a vga csatira van kötve egy, a mini-dp-vga átalakítóra meg egy másik. Otthon meg a 4337 dokkolóra van kötve dvi-hdmi és dp-hdmi átalakítóval két fullhd kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest