-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Nekem ezzel van a bajom, hogy természeti törvénynek állítod be, hogy a vezető hülye, és csak a sok kézen átmosott infó jut el hozzá.
Szerencsére közelben és távolban nem írtam ilyet, engedd rá a magyar szakost arra a hsz.-re
Én azt mondtam, hogy a 3 tonna fröcsi és 500 oldal fórumgyújtásból egy olyan semmis kis infómorzsa marad mire felér, hogy totálisan telibekaksizzák, ha egyszer megy az ipar. Mint ahogy lehet veretni, hogy miben és mennyivel jobb a lancer evo a bubunál ez max annyit jelent a gyártónak, mint buborékozni a kádban pancsizás közben.
Azt meg remélem te sem gondolod, hogy ilyen tervek nincsenek legalább 10 éve folyamatosan minden márkánál és minden évben legalább 2-szer. Sőt, még a gyártók olykor partnereknek is kiküldik ezeket. Na tippelj mennyi valósult meg a komoly dolgokból
Én tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest