Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pszihonaranc

senior tag

válasz btudos #64467 üzenetére

Van még rá egy hónap gari, de nem tudom, milyen már.
    Egyszer elvitettem már garanciába, hát nagyon nagyon megbántam. A kedves Delta Services kft. volt a szerencsés kiválasztott, aki az életemet kb. 5 évvel rövidíthette meg.

Lassúak igénytelenek, selejt munkát végeztek, és még ráadásul pofátlan, arrogáns a hozzáállásuk.
    Mikor a gépet beküldtem a zsanér problémával, és mert szerintem hangos a venti, jó sok idő elteltével visszaírták, hogy a ventilátornak semmi baja, a zsanéroknak meg pláne.... Tehát nem csináltak semmit, de cserébe jól összebaszták a fedelét (tele lett mikro karcokkal) és még ráadásul az oprendszert is elpusztították valahogy...kékhalálig indult a gép, aztán ott is maradt. Természetesen le kellett gyalulni minden adatomnak csüssz (legalább mentésem volt)

És minderről semmilyen papírt, dokumentációt nem kaptam, hogy mit csináltak egyáltalán vele. A telefonos megkeresésemre meg..khm enyhén szólva undorító volt a hozzáállásuk.
    Azért durva hogy ez lenne a ThinkPad support quality? Bocs de az acer különb.

A fentieket összegezve: rettegek a szerviztől, mert a jelenlegi tapasztalataim alapján a szó szoros értelmében többet ártanak a gépnek mint segítenek rajta. Nem merem beadni, mert félek, hogy sok hét elteltével a beadottnál szarabb állapotban kapom vissza a Thinket. Röhej de ez van... :W

Új hozzászólás Aktív témák