-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Tehát véleményed szerint, ha egy prémiumkategóriás notebook paneljába - amely notebook pont azért prémiumkategóriás, mert az anyaghasználata, a szerelése és minden "fullos" -, belemegy egy vagy több bogár, és mászkál benne, majd bele is döglik, az nem releváns probléma a gyártó, és a szerviz szempontjából?
Tény, hogy a működésben nem okoz problémát, de esztétikailag nem is kicsit.
Az én véleményem szerint, ha összekarcolom a kijelzőt, vagy a palmrestet, vagy a fedlapot, vagy akármit, és esztétikai problémát okoz, az az én bajom. Mert én karcoltam össze, és KÜLSŐ "rongálás". De, ha egy teljesen zárt, összecsavarozott, ragasztott panelbe belemászik egy dög, és beledöglik, gyakorlatilag dead-pixel érzését keltve, hát... Nem hiszem hogy ez az "így jártam" kategória. Pláne, hogy 33k-t fizettem garanciakiterjesztésre a Lenovo-nak...
És ahogy az első erről a témáról szóló bejegyzésemben írtam, nem egyedi az eset. A LC tele van ilyen panaszokkal, és videókkal, képekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Duplázni félévente
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest