- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz cadeyrn #46180 üzenetére
"Próbálom kideríteni, hogy ez melyik gyártóé, mivel emlékeim szerintem az NMB-t megvette a Chicony, és minden keresésem összevetve ez Chicony, tehát ha másik gyártótól szeretnék T400 billetyűzetet"
Honnan veszed, hogy megvette a Chicony? Nem kötekedésből kérdem, csak a neten nem találtam erről infót. Meg az NMB billentyűzeteken kívül rengeteg más terméket is gyárt, mint csapágyak, motorok, ventilátorok, stb.
A Chicony egyébként eleve teljesen más mechanikát alkalmaz mint az NMB, felépítésben inkább az ALPS áll közelebb hozzá.
-
Gondwana
addikt
válasz cadeyrn #46180 üzenetére
Billentyűzet gyártójra eddig a legmegbízhatóbb információforrásnak az UR-kód (vagy RU vagy ahogy olvasod a fordított R-t az U mellett) bizonyult: az alatta lévő szám a gyártó egyedi azonosítója, valahonnan hipotalamusz előtt kicsit balra nekem úgy dereng, hogy 96000 vagy valami hasonló volt az NMB, ez alapján hasonlítsd össze a billentyűzeteidet.
(Ezen a mennyire hajlik a HDD-nél, meg ki kell-e ott tömni dispután engedelmetekkel jót mosolyogtam: a nyílás eleve magasabb mindig, mint 9.5mm, talán még a 13mm-t is eléri, mégse jutott eszébe senkinek, hogy hdd felett is ki kell tömni, ráadásul eddig az összes 2.5" hdd-n láttam olyan feliratot, hogy DO NOT PRESS, tehát valószínű, hogy nem látták elő teherhordó vázszerkezeti elemként vaó használatra, ráadásul a két gumibakot soha nem a hdd tartja, hanem a fémkeret, azaz üresen is berakhatod a keretet, nem fog mozogni,
ha meg mégis zavar a tudat, tömd ki wcpapírral. Az meg, hogy hű de hajlik a Mg-ötvözet a HDD-nél nálam szintén a nemrendeltetésszerű használathoz tartozik.)Szerk.: T43 napi árfolyamon - az nem P4 lesz, hanem Pentium M, illetve nem írtad, hogy intel, vagy Ati X300, milyen kijelző...
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Debian GNU/Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Yettel topik
- Apple asztali gépek
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Laptop töltők, Dell, HP, Asus, Acer, Lenovo, gyári és utángyártot
- Laptop kijelzők, Hibátlan és értékcsökkent kijelzők
- Laptop alkatészek Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, MSI, Lenovo, Samsung, Toshiba
- Eladó Gigabyte G5 KC gamer laptop (Rtx 3060)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 7530 / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / Type-C / Windows11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest