- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nand_i
tag
Szia,
Ha a kiirt lemezről rakod vissza a vistát, akkor lesz olyan opció, hogy visszaállitás teljes gyári állapotra. Ebben az esetben ledúrja az egész vinyót függetlenül attól, hogy milyen volt a particiós tábla. Lesz majd 1 recovery particiód és egy sima, ahova felrakja az oprendszert.
Elvileg kellene egy olyan opciónak is lennie, hogy csak az operációs rendszer visszaállitása. Nekem ez lemezről nem ment sajnos (xp pro és X60s esetében), gondolom ha megvan a recovery particiód akkor talán működik. Ez jóval kényelmesebb, mert ekkor csak a C meghajtód húzza újra, de mivel nekem ilyet még nem sikerült csinálnom nem mondom, hogy ez tényleg működik.Remélem ez segit.
Üdv,
Nandi -
adik
őstag
Xp proval mindegy mi volt a vinyón, hány partíció és milyen adatok, gyalul mindent, ketté vágja, akárhány (~10) gigát a recoverynek a többit rendszernek. Ha az eredeti, (pl)160-as a vinyó akkor is, ha cseréled egy kisebb/nagyobb-ra, akkor is (lett is hatalmas fejem, amikor megláttam az 500-as vinyóm ~465/10-es felosztását).
Azt nem tudom mi van akkor, ha tetszés szerint partícionáltál, és utána készítesz egy Backupot, és onnan nyomod.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Posta, csomagküldés
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest