- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Light glossy is van?
Elhiszem. De a méretén nem változtat sajnos.
PA10-es tápról beszélhetsz. ergonómiában jobb az biztos. Már többször kifejtettem az álláspontomat ezzel kapcsolatban. Tökéletes gyártó/gép nincs, valamit a másiktól mindig lehetne ellesni. Pl backlit + thinklight nagyon jó lenne, egy gépnél sincs ilyen. Mért is? Csak
szerk: Engem a táp annyira nem hat meg, tény lehetne jobb, de ez legyen a legkevesebb. Meg van egy ilyenem is, ezzel nem hiszem hogy különösebb gond lenne a kanócok tatyóba rakása
Nagyon pici táp. Van hozzá egy még kisebb tatyóm, tökéletesen kompakt megoldás. Dellnél meg mondjuk ilyet nem láttam, persze lehet van. Utazáshoz elég jó lesz, de mindig otthon felejtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Elhiszem. De a méretén nem változtat sajnos.