Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
k-rock-atona
üzenetére
-
lapa
veterán
válasz
k-rock-atona
üzenetére
figyelj megmondom neked a valót én még eggyel se boldogulok.
de most akkor tudnál csinálni két xorg.conf-ot? mert ha igen, akkor gondolon annyi lenne a dolog lényege, hogy még az x betöltése előtt lecserélnéd a megfelelőre.
ha jól értem 10.10-ben más más a javasolt módja az xorg.conf birizgálásának, de ennek is mennie kell.
ha megvan a két xorg.conf-od, akkor tesztelheted műxödik-e az elv egyátalán. ehhez a gép indulásakor (bios után) ESC-et nyomva kijön a menü, abból kiválasztod a "recovery" opciót. ott command promptot választasz és rootként kicseréled az xorg.conf-okat, aztán biosban megfelelő kártya kiválasztás és próba.
ha idáig megvagy, akkor tán /etc/init.d/ könyvtárba kéne valami szkriptet csinálni, ami megkérdezi valamelyik paraméterét (lspci?) és az alapján átnevezi a két xorg.conf.x-et a megfelelőre.
én láma vagyok, gyakorlati kérdésekre nem tudom a választ.
hogy hogyan tudsz két rendes xorg.conf-ot csinálni, arra nem tudok jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest