- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Én sem értem, h te miért nem érted, h semmit

Viszont: tegyük fel, h én vagyok az egyszeri fórumozó, aki noti ram bővítés előtt áll és innen próbál infót szerezni, h milyen brandeket részesítsen előnyben a vásárlásnál. Ha azt hallom, h xy brand az én gépemben vagy működik vagy nem, akkor valszeg messze el fogom kerülni, mert semmi kedvem lutrizni és vívni a kereskedővel, h vegye vissza az 1ébként más típusú gépekben tökéletesen működő memóriát,esetleg adhassam el itt az aprón veszteséggel... Míg ha azt olvasom, h a szóban forgó brand műxik az én notimban, csak éppen volt már olyan, aki beleszaladt egy gyárilag rosszba, akkor nyugodtan keresgélek, mert 1részt rossz bármilyen márkából előfordulhat, másrészt pedig úgyis szó nélkül cserélik.Mivel ez egy fórum, ahol jó esetben tanácsok és tapasztalatok megosztásával segítik egymást az ide iró és itt olvasó emberek, sztem érdemes rávilágítani a különbségekre, ha az lényeges lehet a választásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi