- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"Egy gép vásárlásakor ritkán lehet előre tudni, hogy éppen ki és mire fogja használni később"
Világ életemben úgy vettem, hogy az office only 16GB(arra most és később is elég lesz), a többi meg minden esetben kimaxolva. Elég szívás is volt azokkal a hulladék X1C-kel, amiket a managerek kikényszerítettek maguknak 8GB-val, mert a16 már drága lett volna... (Szerencsére jó rég volt és az idő engem igazolt.) Mondjuk én is maradtam az 1slotnál, hogy a gép funkciókat lehessen cserélgetni, de őszintén szólva, amint több ember az IT-ban(meg úgy általánosan a cégben) ez fenntarthatatlan lett és hatékonyabb volt mindent max-szal rendelni. És képes volt a management is belátni, hogy nem éri meg ezen spórolni.
Minden üzleti gépet(HP, Dell, Lenovo mindegy) egy üzleti IT szempontjából kell nézni, mert konkrétan nekik van tervezve, nem second hand marketre."jobb terméket"
Nem külsőre értettem, hanem technikailag. Melyik gyártó akar a lassulási problémával szívózni?
De DDR4 és DDR5-nél végképp nagyon korlátos volt a sebesség slotokkal. A forrasztott minding alapból gyorsabb volt és a slotosoknál vissza lett véve. A LPDDR-ek meg minding is lényegesen gyorsabbak voltak = jobb termék. Ezért se kaptak az AMD-k slotot Gen2 után, mert a CPU/iGPU igényelte a nagyobb nagyobb sebességet. = Megint csak jobb termék.
Gen 3-tól meg az AMD verziók csak forrasztottak, így minek venném a simát, ha ott az S jobb házzal nagyobb aksival?
Gen 4-nél meg kész kabaré az Intel.Van DDR4, DDR5 és LPDDR5x verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest