Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atus72

őstag

válasz bwoay #11522 üzenetére

Szia,
    Nemrég írtam a kálváriámról hogy hangosnak találom a t410-t (i7-620m, nvidia) és ezért
    döntöttem hogy cserélek és itt merült fel hogy akkor ne is t410 legyen hanem esetleg X201.

- nem kell hdmi vagy displayport mert az irodában dokkolóval használom azon van kimenet, otthon meg tökéletes önmagában mivel monitor sincs otthon
    - cpu, gyakorlatilag ugyanaz a választék megvan x201-ben, i5-540 lenne benne (bőven elég)
    - vga, nem játszom, ergo az integrált vga elég
    - usb 3 port (t410 4port), nem használok ennyit max 2-t de azt is eseti jelleggel
    - cd/dvd író, alapvetően installáláskor használtam eddig is, van usb.-s külső írom, de lesz
    dokkoló is abban meg van író
    - súly, az x201 majdnem 1kilóval könnyebb!
    - hordozhatóság

Egyedül amiben kompromisszumot kell kötni az a képernyő felbontás, a t410 1440x900 az x201 (sima!) 1280x800 ez is csak otthon kérdéses mert dokkolóval külső monitor lesz hozzá ott meg akármekkora lehet.
    Ár, a meglévő t410 konfig árával egyenlő az az x201 konfig ami szobajöhet és még az árban benne van a hsdpa modem és a dokkoló is!
    Képernyő minőség, ez ami aggaszt mert élőben még nem láttam X201, a T410 is finoman szólva nem egy képernyőbajnok de elfogadható, annál ne legyen rosszabb...
    Szóval ezek alapján jött a képbe az X201.
    Egy kérdés maradt csak :)
    X201 (i5-540, intergált vga) vagy T410 (i5-540, intergált vga)

Új hozzászólás Aktív témák