-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az én konklúzióm az, hogy marha jó, csupán említés szintjén írtam, hogy mindenki másé is, aki látta, a netes TP fan community túlnyomó többségéé, és még azoké a teszteké is, amiket elolvastam róla.

Számomra ebből az első, az én véleményem lényeges, csak az a benyomásom támadt, hogy meg akartok győzni hogy az alma amit megettem, paradicsom volt.
Ezért vesztegetek erre a parttalan hülyeségre további sorokat, mert kíváncsi vagyok, egy bizonyos ponton belátjátok-e hogy a véleményetek nem tényező a kijelző átlagos megítélése szempontjából, ami biza pluszos.Én sem állítottam hogy ez TP kontextusból kiemelve pazar panel volna.
Azt sem, hogy mert nekem tetszik, mindenki másnak is tetszenie kellene. Ennyit várok csupán mindegyikőtöktől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1 humoros
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen széket vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest