- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha a kijelző általános megítélésébe tartozik az összes ember, akit ismerek és látott már ilyet, akkor ez a kijelző mínuszos. Konkrétan 1 IRL embert nem ismerek, se tulajt, se senkit, aki ne kezdett volna el minimum heves habogásba, hogy amúgy ez egy vadállat kijelző, jó-jó, hát utána ha valamit szerkesztesz rajta azt ne küldd át sehova, mert totál újra kell színezni, de amúgy jóóóó.
De most már tényleg érdekel, hogy mik az aránypárok. Az alapján amit vettem és eladtam és mutattam másnak használtan 100%-os volt az a vélemény, hogy ez húha, amit újonnan eladtunk még régen pedig, well, arról írtam, ott instant kalbirálással kezdtünk, de volt, aki azt mondta, hogy nem hiszi el, hogy ez nem hibás. És azért érezzük már kicsit, hogy amikor eladsz egy prémium terméket és nem 1-2 para vásárló van, hanem sorban jön vissza mindenki és hív, hogy valami baja van a kijelzőnek az qrva ciki. Ordas gáz és messze nem általános, sőt, pár ezer laptophoz biztos tapad a kezem csak újonnan eladott és csak kiskerre értve és ilyet azért szökőévente tapasztaltunk. Nem vicc, tényleg. Ezért is vagyok ennyire megdöbbenve.
De mesélhetek ha akarod arról régen milyen tesztoldalak milyen teszteket csináltak. Igen, a nagyon komoly helyek is. 3 jó teszt az adott márkából a havi fizum duplája volt kb. bónuszban

Szumma mindenki használja ahogy gondolja, örülök, hogy van aki bírja, gazdagabb lettem ezzel az infóval is. Althread vége részemről.
-
Szajo
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Egyébként szerintem sem rossz egyáltalán ez a kijelző. Volt pár gamer monitorom előtte, IPS kijelzős G5 5587-em,LED tv,telefon stb láttam pár megjelenítőt és nyílván látom a különbséget ezért is írtam, hogy ezzel megbarátkoztam már. (De minimális kompromisszum)
Ami nyílván hozzá tartozik, hogy ezen nem játszom, nem dolgozom napi 8órát, szóval ilyen szempontból nem tudom megközelíteni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- PlayStation 5
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nintendo Switch
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi