-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Állítottam olyat, hogy jobban járnál?
A véleményem írtam le arról, hogy szerintem ez miért szar megoldás, ami most van.
Ez ilyen vércickány céges marketinges maszlag.
Hehehe itt ez CPU. Hehehe kurvaéletbe le nem hűtöd notiban, ha terheled. Hehehe talán lehűtöd 1 perces load alatt. Hehe aztán hagyjad hűlni le. Hihi. Höhö. <insert nyáladzó marketinges here>Amúgy félelmetes, milyen jól működnek ezek a maszlagok, még relatíve hozzáértő userek szerint is teljesen normális az, hogy amint megterhelik a gépüket, jön a throttling.
(#107690) emvy: De le van. Ha adott egy teljesítmény, amit szeretnél egy vékony notiban, de nem férsz hozzá, csak 1-2 percig, mert aztán bucira throttlingolja magát, az nem csak lemaradás, hanem el sem indulás az adott hosszon.
A komprumisszumokról meg annyit, hogy én nem élvezném a megkötésüket. Amit nem élvezek, azt nem használom. Aka. nekem nem lesz pillekönnyű throttlingnotim sosem. Nem szeretem ezeket a semmirejó játékszereket, amik villámgyorsak, amíg Excelezel meg internetezel, de próbálj meg megvágni egy szaros céges partiról készült videót, és máris nyiffan. Vagy dolgozz fel fotókat a nyaralásodról vagy mit tudom én, mire használják ezeket a vékony izéket.Szerintem nem jó az irány, hogy toljuk bele a usereket elég meredek kompromisszumokba, ha akarnak egy vékony, de gyors gépet. Inkább fejlesszünk többet, hogy le tudjuk hűteni azt a teljesítményt kicsi gépekben is, hogy az olyanoknak, mint én, ne kelljen egész életükben 2.5 kilós notikkal szaladgálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP 840 G3/G4
- Lenovo Ideapad 5 14" FHD IPS Ryzen 5 5500U 8GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Vil. Bill. Garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest