- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
grabber #105174 üzenetére
Ujjlenyomat dolgot pusztán megjegyeztem, teljesen megértem és elfogadom, hogy kényelmesebb, én is így használom.
"Bitlocker nálam automatán nem old fel. Lehet azért mert én teljes ssd-t titkosítottam"
A "PIN" (jelszó) feloldás egy opció. 3 lelehetőség van "semmi" (csak TPM), PIN, vagy USB kulcs(most már smart card is van). Alapértelmezetten a semmi szokott lenni, és a PIN-t vagy USB-t a BitLocker beállításokban lehet utólagosan hozzáadni. Itt tudod hozzáadni vagy levenni a jelszót.
Az hogy neked hogy és miért került rá jelszó meg nem mondom, mert Windows 10 update-enként változik épp mit ajánl fel a varázsló, lehet hogy épp felajánlotta akkor a jelszót. Igazából nem számít, van rajta és a BitLocker beállításokban tudod levenni vagy megváltoztatni.
A többi BIOS és nem függ az OS-től, csak annyi, hogy az ujjlenyomat olvasóba rakjon valamit a Windows, hogy a BIOS onnantól tudja használni, ha van Power-on, vagy storage jelszó állítva.Megint megjegyzés csak. Mivel nem tudom, hogy milyen idős a gép (azt feltételezem, hogy újabb), de régebbi(Win 8 előtti, E és L-nél néha lemaradt) modellek esetében esetleg lehet, hogy nincs TPM, olyankor kötelező a PIN vagy USB kulcsos feloldás. Esetleg valami miatt nem aktív a TPM, volt mostanában több TPM sérülékenység, ami miatt ha nem frissíted a Windows nem hajlandó használni, amíg nincs frissítve az FW. Szóval esetleg nézd meg, hogy a TPM aktív-e és helyesen működik. De mindenesetre a BitLocker nagyon nyígni szokott ha nincs TPM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell G5 I7 9750 /GTX1650/16GB/1,5 TB
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest