- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandor
tag
Átfutottam a magyar boltok kínálatát, de 1.8" méretben a KingFast kivételéve nincs más opció. Innentől pedig nem olyan egyszerű a történet.
Furcsa ez a KingFast történet, az ember azt gondolná, hogy ha bevállalják a 3év garit, akkor elég biztosak magukban...
(Hát igen, ebben az esetben max 10-15e ráfordítással lenne ésszerű a történet)
-
pandor
tag
Értem, és van ajánlott (márka) 1.8" PATA SSD 16-32GB a piacon? (Ebben az esetben áll a "kivesz-betesz" csere, ha jól értem. )
Kicsit barkácsolós verzió a 1.8" PATA ZIF SSD + 1.8" ZIF HDD ==> 1.8 Inch 44 pin IDE átalakító?
Erre esetleg egy ajánlott (márka) kettőst tudtok mondani?
-
cildren
tag
Köszi!
Megpróbálom, ha nem megy akkor repül a modbios
mondjuk, most rákerestem support.lenovo.com-on driver lista miatt és erre találtam:
Intel Wifi Driver leírás. -
Chaser
legenda
-
-
scarbantia
aktív tag
"Ha már parajelenségek:"...
Nekem olyat csinál néha a Frankenpad, hogy lecsukom, de nem megy el aludni. Be van állítva, teker, képernyő elsötétül, és zúg tovább. Látszólag mindene működik(caps lock, Thinklight, DVD meghajtó), de mivel
fekete a képernyő(nem tudok visszatérni rendes üzemmódba), ezért kénytelen vagyok erőszakkal kinyomni. (Win7 64bit)A másik idegesítő, bár ezt az asztali gép is csinálja, hogy a mobilnetet úgy dobja le, hogy közben az eszközt csatlakoztatva látja. Hiába húzom ki, dugom be, nem hajlandó leválasztani/felcsatolni. Ilyenkor lényegében csak az újraindítás segít/kijelentkezés.
-
-
Chaser
legenda
Most már ezt is tudom
cildren: Lehetséges, más magyarázatot nem látok mért ne menne 4 magos i7-tel a dokkoló.
soldi3r: Lenovo shop szerint 90-es van hozzá. Nem is láttam még dokkot legkisebb táppal, talán az ultrabaseket.
Csedit: Itt aprón árult egy tag x220/230-hoz, lehet mér nincs neki. Van egy uk bayes tag is, de nem tudtunk rájönni azt a panelt árulja, vagy csak ahogy leírásban volt komaptibilset, ami lehet bármi egyéb, kérdezni nem lehet tőle. Onnan megérné, 22-23k lenne, nincs egyéb járulék mint EU-n kívül.
Itt a linkje
-
Ó, én az hittem, csak Inteles volt azzal.
Amúgy egy előnye lenne a kisebb felbontásnak a Radeon mellé, a játék.
1280-on még szinte bármit elvisz élvezhetően, 1680-on natívon viszont csak régebbieket, felbontást csökkentve pedig nem lesz már túl szép..
Csak sajnos az 1280-as panel minden másban is ramaty.. -
blueMerle
veterán
-
-
Érdekes, mert ugye a touchpad, leghajtás, hasonlókat nem érzékeli, billeket, gombokat se, de ha külső egeret dugok rá pl usb-n, azt érzékeli, meg használni tudom tovább a gépet, tehát tulajdonképpen nem is kifagy, csak nem érzékeli a gyári beviteli eszközöket o.O
Bekapcs után van, hogy egy bal shift megnyomására hajlandó csak életre kelni az egér, meg bekapcskor is ezt a képet dobja, amin egy biosba lépéssel tudok átugrani. Más is találkozott a problémával, legalábbis google szerint, ott bill cserét javasoltak. o.O
-
Ezzel sikerült, megette elsőre, köszi
Apró kérdés: A tapipad mögött, a user felé eső részen a két extra gombnak van valami funkciója?
Ja, még egy driver kérdésem lenne-->
Intel(R) 82801FBM LPC Interface Controller - 2641 << ehhez még hiányolja a drivert
[Ami érdekes, mert ha jól láttam, akkor ez az ujjlenyomat olvasóhoz tartozna, a gépemen pedig nincs ujjlenyomat olvasó ^^ - ha csak nem bújtatták el hihetetlenül ](#52920) Tim82
Erre gondoltam én is, csak éppen semmilyen hatása nincs, ha nyomkodom, ezért gondoltam, hogy extra gombok lennének.
Igen, megjelent az ikon. -
Francia91
veterán
Szerintem masinától függ...
Nekem a T500-nál Win7 x64 alatt minden cuccot leszed és telepít, külön nem kell már semmit sem telepítenem.
T60 és T61 esetében már nem teljes a kép, ott már jó pár dolgot kihagy a SUT42/43-nál nem tudom, azokat mindig a külső HDD-n lévő driverek-ből telepítem
-
Nem a kiváltásra értettem, hanem ,hogy az ssd meg az ssd-s ultrabay keret elég már így is, habár én azt hittem ,hogy mindenképpen kell valami, arra nem is gondoltam hirtelen ,hogy benne hagyom az alapból benne levő vinyót, és akkor nem kell a cf-el se mókolni. Akkor ezen mégis csak gondolkodom
Arra, amire én használnám, szerintem nem is kell tulajdonképpen az ssd, ezt majd még meglátom, ha a kezemben lesz.
(#52880) btudos
5400 v 7200-asvolt benne mikor használtad ? -
-
Az utasításkészleteket szerintem hiányolná, legalábbis gondolom. Elvileg holnap fogom megvenni, szóval addig gondoltam azért utánaérdeklődöm, mit érdemes majd rádobnom
Egyenlőre a vásárláskor 1 giga ram lesz benne, majd bővítem, és a vinyón még gondolkodom, hogyan lehetne gyorsítani. Gondolom modernebb csatlakozó felületet nem érdemes keresni rajta o.O -
Integra
titán
találtam jobbat
+ cpu fan csere
és persze, hogy nincsen itthon semmilyen cpu hűtő paszta, naná....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest