-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Nálam T420. Ez a "Néha nem indul" dolog nekem is előjön. Leginkább akkor, ha közvetlen dokkról veszem le, és utána kapcsolom be. De random dokk nélkül is. Ilyenkor ki- és bekapcsolás után megy rendesen. Egy T520-nál is volt ilyen. Egy régebbi BIOS-t tettem fel, azóta ritkábban fordul elő. Hogy ez mitől lehet? Próbáltam már mindent cserélve is. Caddy, vinyó, SSD, RAM, dokkoló. Nem ezek a ludasok.
Ciripelés szerencsére itt is minimális. Viszont akkuról (csak akkuról, ha táp csatlakoztatva van nem) sleepbe küldve a gép a jobb oldalából sipákoló hangot ad ki. Ezt sehogy nem sikerül kitalálnom, hogy mitől van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest