Hirdetés
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Pont azt papolom, hogy ez egy gyárilag összerakott cucc, és semmi nem kell hozzá az égvilágon, csak egy darab usb (a gyári vinyójával). De ha esetleg másik, nagyobb fogyasztású vinyót teszel bele, akkor nyilván kell plusz táp, amit itt adapterrel tudsz megoldani. Erről nem ez a szerkezet tehet, hanem az usb szabvány. Ha tudsz szerezni y kábelt mini usb-re, akkor úgyis menne biztosan adapter nélkül. (még nem találkoztam ilyennnel
) Vagy esetleg olyan usb kábelt, aminek adapter a vége (ilyennel sem
). -
Lortech
addikt
Nem jól. Összesen 1 darab mini usb csatlakozó van a házon +1 nem usb csatlakozó az adapternek, egy usb-ről való működésre van tervezve a gyárilag belerakott vinyóval (aminek leírtam a típusát) , külső táp nélkül. Viszont van lehetőség adni neki külső tápot is (amit én sem kaptam hozzá, de sima 5V adapter elvileg rámegy). Pl ha olyan vinyót teszel bele, amit már nem visz el egy usb-ről, akkor ezzel működtethető.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Vagy esetleg olyan usb kábelt, aminek adapter a vége (ilyennel sem