Hirdetés
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Pont azt papolom, hogy ez egy gyárilag összerakott cucc, és semmi nem kell hozzá az égvilágon, csak egy darab usb (a gyári vinyójával). De ha esetleg másik, nagyobb fogyasztású vinyót teszel bele, akkor nyilván kell plusz táp, amit itt adapterrel tudsz megoldani. Erről nem ez a szerkezet tehet, hanem az usb szabvány. Ha tudsz szerezni y kábelt mini usb-re, akkor úgyis menne biztosan adapter nélkül. (még nem találkoztam ilyennnel
) Vagy esetleg olyan usb kábelt, aminek adapter a vége (ilyennel sem
). -
Lortech
addikt
Nem jól. Összesen 1 darab mini usb csatlakozó van a házon +1 nem usb csatlakozó az adapternek, egy usb-ről való működésre van tervezve a gyárilag belerakott vinyóval (aminek leírtam a típusát) , külső táp nélkül. Viszont van lehetőség adni neki külső tápot is (amit én sem kaptam hozzá, de sima 5V adapter elvileg rámegy). Pl ha olyan vinyót teszel bele, amit már nem visz el egy usb-ről, akkor ezzel működtethető.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Vagy esetleg olyan usb kábelt, aminek adapter a vége (ilyennel sem