- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Kövesd a logikám. Athlon Xp alatt nem változott a benchmark érték 12580->12531, tehát más programok is ugyanilyen szabadon mozoghattak. Namnost ha nálam az összes benchmarknál számottevő jelentése van a setinek akkor minden más is értelemszerűen annyival belassul. Ha HT-vel telepítettem xp-t és kikapcsolom biosból akkor kékhal ?
-
erdoke
titán
A Windowst úgy kell telepíteni, hogy a HT be van kapcsolva. Csak így működik rendesen multiprocesszoros környezetben.
Ha ez egy korábbi Win, és úgy gondoltad, hogy beledugod a HT-s procit, aztán ennyi, akkor ki kell ábrándítsalak.:P
Elvileg a telepítő CD-ről bootolva a meglévő telepítés Javítása megoldja a dolgot. Elvileg. -
Nem tudom :F.
Nekem is pont ilyen procim van, de engem sose látogat a kékhalál (pedig még SP1-em sincs).
Igaz nincs meg ez a játék, de akkor se hinném, hogy ehhez egy patch kéne.
szerk.: Ha pedig csak játék közben jön elő a hiba, akkor inkább a játéhoz kéne egy patch
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel I7-5930K
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest