Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BusinessGuy

őstag

válasz Usgyi #22 üzenetére

Samsung Watch ultrával a kezemen kérdezem hogy mi az a rengeteg applikáció...? :)
    Gt3 Pro-ról váltottam mert Samsung teló mellé jobban megy ez az óra, de egy kezemen tudom megszámolni mennyi mindennel használok többet a Samsung okosóráján. Az óra "boltja" meg tele van totál felesleges gimmick applikációkkal. Amivel többet ad a GT3-pro-nál az a GPS sebessége és pontossága, az telefonos ébresztőt lenyomhatom az óráról, és nem csak elolvasni tudom a messenger és email üzeneteket hanem a mikrokijelzőn pötyöghetek is aminek kb értelmét nem látom mert szinte mindig itt a telefon is mellettem ugye és a franc pötyögjön törpekijelzőn. Ennyi.
    Ja igen és bukom a fizetést - pont nem érdekel mert telefonnal fizetek, ettől függetlenül nagyjából EZ a legnagyobb probléma ami felróható a többi 1-3 napos üzemidővel biró okosórával szemben.

Vagyis röviden és tömören, van egy adag gimmick app, lehet okosórán pötyögni válaszüzeneteket, van 1-1 funkció és nagyjából ennyi, cserébe van harmad-ötödannyi üzemidőd, gyengébb összeszerelési minőséged és mindez drágábban ha Samsung Watch ultra vs Huawei Watchokat nézzük....

Új hozzászólás Aktív témák