Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Acer notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Szia!
Ezt a facet nem lehetne "magyarítani"?
Nekem bejön, ha magyar lenne a biztosan használnám. -
Madoc
veterán
válasz
darthsmoke #1690 üzenetére
Upo készitette, amit ezuton is köszönök neki!
-
Madoc
veterán
Megérkezett nekem is! Gearbestről, 15 dollár vol irva a csomagolásra. Magyaritottam a firmware-t meg tettem fel innen magyar wf-t. Istenkirály! Kicsomagolva spanyol volt, pedig internationalt vettem, azt hittem az angol lesz. Nekem az időjárást mutatja rendesen!
-
Upo
addikt
-
Upo
addikt
3.2.7 alatt teljesen jó az időjárás. Ha nem rakja ki, akkor egy mi fit megnyitás és szinkronizálás után már ott is van. Ha sokáig nem látja a telót akkor ez van, tegnap este én is ezt vettem észre, de mifit-et elindítva letöltötte az adatokat és megjelent az időjárás és hőmérséklet. Most havazás - 0 fokot mutat, most jöttem az autótól, havas lett a teteje és 1 fokot mutat a hőmérője, még jót is mutat.
-
vidra1221
tag
Hoppszi! Ezt tudtátok?
-
Tiger.
nagyúr
Ha frissítem a mifitet akkor automatikusan frissíti az órát? Vagy nincs köze a időjarashoz, az ujjal sem fog frissíteni? Akkor nem bántanam.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Grisa bácsi #1665 üzenetére
Nekem tegnap frissített este már nem és azóta sem.
-
Tiger.
nagyúr
Nektek frissít az óra időjárást?
-
daver88
aktív tag
üdv!
időjárást a notify app tudja kezelni? felraktam először egy olyan facet, ami mutatná az időjárást, de csak kérdőjel van a helyén...az appban beállítottam mindent, de sajna semmi..
-
SzaboZE
addikt
Nektek is megvan az a hülyeség, hogy ha a telefontól távol van az óra és van egy nem fogadott hívás eközben, akkor újra a telefon közelébe érve az óra elkezdi jelezni, hogy hívás van? És frankón addig zizeg, mint egy normál hívás esetén. Miközben persze már rég nem csörög a telefon (ki tudja, akár 1 órával előtte hagytad ki a hívást
)
-
Köszi nektek, szerintem rendelek egyet Gearbest-ről
-
szebe
addikt
válasz
julius666 #1649 üzenetére
"Konkrétan 2-3 hétig is el tud menni egy töltéssel"
Ez erősen felhasználófüggő, nekem egy jó hónapot elment, és ebben közel 3 hét már 30 percenkénti pulzusméréssel volt. Nyilván ha sok a háttérvilágítás, GPS használat, stb, akkor kevesebb lesz, de ha csak az alap dolgok kellenek, akkor elérhető a 40-45 nap is (a'la gyári adat).
-
CHIPman
nagyúr
válasz
julius666 #1649 üzenetére
"nem mindig írja ki a szöveget, van hogy 2x kapod meg"
Gyári fw-re az ékezetes karaktercsomagot felrakva SEMMI ilyesmit nem tapasztaltam. Akkor viszont igen, amikor még nem volt fenn, hanem az ékezeteket eltávolító félmegoldások valamelyikét használtam. Szóval ez nem az óra hibája elsősorban. -
julius666
addikt
válasz
koxkids #1647 üzenetére
Értesítéseknél ha csak az érdekel, hogy zümmögjön ha kapsz valamit/hívnak, akkor fasza a cucc. Az alap szoftverrel a szöveges üzenetek kezelése hmmm... nem az igazi és nem csak azért, mert nem kezeli az ékezetes karaktereket (nem mindig írja ki a szöveget, van hogy 2x kapod meg, stb).
Alap aktivitás figyelésre teljesen jó az óra, ha félprofi/profi szinten sportoláshoz kell, meg nyilván nem ilyet veszel.
Az árán kívül amiért még kiemelten ajánlott a készülék, az az üzemidő, nem sok hasonlót találsz a piacon. Konkrétan 2-3 hétig is el tud menni egy töltéssel (vö. az almás órával, amit naponta kell tölteni - nyilván tudásban is más kategória a kettő).
-
Sziasztok!
Erősen gondolkozom okosóra vásárlásán, mennyire ajánlott ez a típus?
Elsősorban csak munkahelyemen használnám, értesítések kezelésére, aktivitás figyelésre.Kedvezőbb az ára mint a nagytestvérnek, mit gondoltok, érdemes beszerezni?
Egész jó watchface-k vannak rá, ahogy néztem. -
Tiger.
nagyúr
Erdekes ha a mifit vezérli az értesítéseket, akkor 2uzenet jön, a második app üzenetkent jön.
-
szebe
addikt
válasz
leve2002 #1634 üzenetére
Felesleges írogatnod nekik ilyen témában, mivel úgyis kevesebbet ínak rá, mint ami.
A vámosokat meg pont nem érdekli mi van ráírva, elvileg mindent átvilágítanak, ami olyan, arról meg bekérik a tényleges számlákat.
(#1626) szpali
Futáshoz még mindig jobban jársz egy mellkapánttal (ennyiért decathlon sajátmárkása, picit drágábban H7/H10) -
leve2002
csendes tag
Sziasztok!!
$53.26-ért tudtam venni egy Bip-et GB-n. Írtam nekik, hogy gift-ként küldjék hátha átmegy a vámon, mert 45 Euró alatt van. Erre mennyi esély van, hogy sikerül áfa nélkül megúsznom? Mondjuk úgy is olcsóbb lesz, mint itthon. (NYGBCE a kuponkód)
-
pusihusi
addikt
válasz
energomatt #1622 üzenetére
[link] Talán ez!
-
xedos
addikt
Alvásfigyelő??? :-))))))
Azt nem írta be, hogy éjszaka felkeltem és elmentem WC-re... Forgolódtam, arra végig könnyű alvást írt. Szerinte minden nap kurva jól alszom :-( -kár hogy szerintem meg nem.Keret: nagyobb lesz tőle az óra- furcsa és felesleges - kerámiából van az óra háza!
fólia- egyik órámon sem használtam, vigyáztam rá. Zavaró, hogy kisebb, mint az üveg + nem olyan tiszta (átlátszó) a számlap. -
Tiger.
nagyúr
Érdekes ez az óra, van hogy 3 napig nem merül utána meg 9%-ot is.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
A hétvégén berendeltem egy Amazfit BIP órát (45$) futáshoz és egy COR pántot (40$) a mindennapokra. Jelenleg MiBand2 felhasználó vagyok, ezt fogják váltani.
Ha jól sejtem, egyszerre csak az egyiket tudom majd párosítani a MiFit-ben -
kerlas
tag
Nem akarok kötekedni, de pusihusi-nak simán lehet igaza, mégpedig azért, mert a magyar verzió a 3.3.0.2-es béta Mi Fit-re lett ráültetve, míg az angol jó eséllyel a 3.2.9-en volt, és simán előfordulhat, hogy a fejlesztők optimalizálták egy kicsit a bluetooth kapcsolatot. Annó még a HTC Desire-men cserélgettem a RIL modult, volt hogy radikálisan változott a térerő, és nem csak a kijelzés, hanem olyan helyen is talált nagyobb sebességű hálózatot, ahol egy kirábbi RIL modullal hálózat sem volt neki. Feltételezem, hogy kód optimalizálással, ugyanez bluetooth kapcsolat esetén is megvalósítható, tehát a kolléga nem feltétlen beszél hülyeséget.
-
energomatt
őstag
-
pusihusi
addikt
válasz
energomatt #1605 üzenetére
energomatt: Telepítsd fől és meglátod!
Bingoo. Kezd újra, ha a leírás szerint csinálod kúrva egyszerű. Én pl. 3x töltöttem le a zippet!
Tiger.Felraktad? Igen v. nem? Ha nem akkor hanyagold a véleményed, mert nem mérvadó! Te meg csak minden topikban pufogtatod a frázisokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Qi2 vezeték nélküli tripla töltő
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Tactical tok, iPhone 14 Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari