Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemos
tag
Nem-nem , mi se tudunk fiókot csinálni, vagyis csak helyit enged. (Windows 10)
Fórumán írják hogy a chrome 70-es motorjára átkellett állniuk és egy csomó mindent megcsináltak már, de még a szinkront sajna nem. Korábban volt egy időszak amikor megcsinálták maguknak és volt is szinkron de egységesíteni akarják ezt a részét a chrome-val ami szerintem tök jó mert így személy szerint nekem egy böngésző lenne céges+ magánra + ezeket androidon is lehet nyomni. Jelenleg Operával tolom a magánt ami nagyon fasza! De szívesen kipróbálnám a Brave-et mert jók a tapasztalatok/featurek, amit fentebb is jeleztek.
Remélem hamar megoldják a szinkron problémát mert engem már csak az választ el hogy használjam

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest