Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
Egész jó kis böngésző, csak..
- Hogy lehet megakadályozni hogy automatikusan elindítsa a videókat?
Mikor betölt az oldal egyből elindítja a videót, de én nem akarom hogy elindítsa.
- A FireFox tudja kezelni, hogy utoljára melyik mappába töltöttem le fájlt, az adott oldalról. Vagy nem is azt kezeli, hanem hogy milyen típusú fájlt töltöttem le egy adott mappába és ugyanoda akarja letölteni. A brave mindig az utolsó helyről kezdni és folyton meg kell keresnem az adott mappát ahová szeretném tölteni.
Van erre beállítási megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy ruhás topik
- Robogó, kismotor
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Amazon Fire TV stick/box
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest