Új hozzászólás Aktív témák
-
köszönöm ez tartalmasvolt!!! A vgaa 8800gt vagy gts512lesz. ezt még nemtudom majd meglátjuk h alakulnak az árak. Alaplapot végképp nemtudom, várok valami jobbra.
A proci valamelyik 8as c2d lesz. A táp szerintem jo lesz ott ahol van. Ugyis egy márkás lesz. Ez afféle tartalék itthon. A vga ventis hütés nem hangos, azért cseréltem le mert a zalman passziv feltartotta a fedlapot. Plirozni festeni fogok majd, csak majd a végére hagyom.
Egyenlőre most egy előlapipanel+ egy slim dvd író beszerzésén vagyok mert ez a legfontosabb a hátlap megcsinálásán kivül!!! Gammer gép lesz nem igazán használom majd htpcnek. De az Imon softvere nekem tökéletes. Meg még szereznemkell 2db ledet ami passzol az elejébe mert a mostanit csak átdugtam a lukakon. Ja meg az infra érzékelőt lekell forrasztanom mert most nincsen jo helyen de ez gyerekjáték lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest