Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Mykroft #3126 üzenetére
Szia!
Valoban meg nem tudom, hogy pontosan mire szeretnem hasznalni.
Ha mar eleg szervernek a bovitesek utan, akkor arra, mivel NAS-nak boven eleg a teljesitmenye igy gyari allapotban is. Ezert is vetettem fel, hogy a minnel erosebb procit szeretnek belerakni, hogy kiprobaljam, hogy a mostani 8eves szerverunket letudom-e erre cserelni. (a mostani is eleg teljesitmenyu, de mar oreg, es barmikor megdogolhet, raadasul 1 sima desktop gep van kinevezve szervernek).A cegnel elsosorban a szamlazas, es szervizrendszer adatbazisa futna ezen. Egyik sem oriasi adatbazissal dolgozik (100-200Gb). Egyszerre max 3-an szamlaznak. A tobbiek dokumentaciokat (pdf), es dokumentumokat nyitogatnak, es keresgelnek bennuk, tehat csak mint file szervert hasznaljak.
Ezert is kerdeztem, hogy a legerosebb belerakhato procival ezt a feladatot ellathatja-e, ha felbovitem 8-16GB RAM-ra, es mondjuk Windows Server 2012-t szeretnek rarakni.Vagy pedig vigyem haza, es csinaljak belole 1 Synology NAS-t, es a ceghez vegyek a joval erosebb vasat?
Tehat a Synology kerdesem erre iranyult, nem pedig arra, hogy beviszem a ceghez.De hamar felmerult a cegnel a NAS kerdese, akkor esetleg tudnad mondani, hogy melyik az 1-2 legnepszerubb NAS oprendszer, ami nativan fut ezen a vason?
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Keresünk dokkolókat
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged