Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zizi123

senior tag

válasz Mykroft #3126 üzenetére

Szia!

Valoban meg nem tudom, hogy pontosan mire szeretnem hasznalni.
    Ha mar eleg szervernek a bovitesek utan, akkor arra, mivel NAS-nak boven eleg a teljesitmenye igy gyari allapotban is. Ezert is vetettem fel, hogy a minnel erosebb procit szeretnek belerakni, hogy kiprobaljam, hogy a mostani 8eves szerverunket letudom-e erre cserelni. (a mostani is eleg teljesitmenyu, de mar oreg, es barmikor megdogolhet, raadasul 1 sima desktop gep van kinevezve szervernek).

A cegnel elsosorban a szamlazas, es szervizrendszer adatbazisa futna ezen. Egyik sem oriasi adatbazissal dolgozik (100-200Gb). Egyszerre max 3-an szamlaznak. A tobbiek dokumentaciokat (pdf), es dokumentumokat nyitogatnak, es keresgelnek bennuk, tehat csak mint file szervert hasznaljak.
    Ezert is kerdeztem, hogy a legerosebb belerakhato procival ezt a feladatot ellathatja-e, ha felbovitem 8-16GB RAM-ra, es mondjuk Windows Server 2012-t szeretnek rarakni.

Vagy pedig vigyem haza, es csinaljak belole 1 Synology NAS-t, es a ceghez vegyek a joval erosebb vasat?
    Tehat a Synology kerdesem erre iranyult, nem pedig arra, hogy beviszem a ceghez.

De hamar felmerult a cegnel a NAS kerdese, akkor esetleg tudnad mondani, hogy melyik az 1-2 legnepszerubb NAS oprendszer, ami nativan fut ezen a vason?

Koszonom.

Új hozzászólás Aktív témák