Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek..
Egy 2GB-os micro sd -re feltelepítettem az ESXI6 -ot.
Az ODD helyére egy 120Gb-os SSD van kötve és a tárhelyeken pedig 2x3TB vinyó van.
Nem vagyok járatos az ilyen dolgokban (telepítés, beállítások, stb..) de ez gondolom másodpercek alatt egyértelmű is lesz számotokraSzóval azt szeretném megvalósítani, hogy az SSD-n legyen 2 virtuális rendszer:
-Az egyik egy Win7 32bit (ez lenne a mindennapos gép netbankra, youtube, böngészés, win specifikus alkamazások)
-a másik pedig egy Xpenology lenne (torrent, családi fotó biztonságos tárolása, stb)A problémám az, hogy ha belépek az asztali gépre letöltött vSphere alkalmazásba, akkor ott nem látom se az SSD-t sem pedig 2x3TB vinyókat
Az láttam már valahol, hogy az SSD -nél javasolt lenne valamilyen beállítást engedélyezni vagy épp tiltani, mertkülönben gyorsan tönkremegy az SSD, de jelenleg egyik meghajtót se látom csakis a a MicroSd-t, amire az ESXI-t telepítettem
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest