Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
én a helyedben nem szórakoznék a windows-zal, csak azért mert egyszerű, meg ezért venni plusz egy licenszet, hát nem a leghatékonyabb megoldás, én inkább tárhelyre fordítanám az árát.
a RAM nem fog gyorsabban menni, mint 800Mhz, mert ennyin kezeli a RAMokat. ECC RAM használa egyébként ajánlott, ha volt benne gyári memória, mikor vetted, én nem keverném össze non-ECC modulokkal. ha nem volt, akkor hagyd benne. egyébként is felesleges lenne gyorsabb memória, mert erre felhasználásra ugyan minek?
egyszerűen telepíthető rá az Xpenology (Synology DSM), vagy OMV, grafikus felületen kell végigklikkelni, nem állítanak nagy kihívások elé senkit, aki tud olvasni, utána szintén grafikus felületen be tudod állítani őket, extra csomagokat telepíteni, ha tényleg csak média szervernek kell, ezek bőségesen ki tudják szolgálni az igényeket.
a winyót passzolom, nekem WD Redek vannak benne, és nem csinál ilyet, csak a tápvetni kezd csapágyas lenni, mint sok mindenkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest