- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
pumukli23 #18035 üzenetére
Itt találtam hozzá kis videós leírásokat, csak be kell regisztrálni hozzá.
Saint_ Sikerült kipiszkálni és kífújatni levegővel.
SeniorTilla Hát ha az Infinity kijelző azt jelenti hogy van a panel előtt egy vékony plexi lap akkor az.
Egyébként nagyon jó megoldás ez, főleg kisgyereknél.
Nem sikerült teljesen szétszedni de így is sikerült a porszemcséket eltávolítani. Az egyik rögzítő csavar nem volt jól meghúzva és szerintem ott ment be a por.
-
tupacamaru
veterán
A DV7-esek a kijelzőjét szét lehet szedni valamilyen módon? Beszállt pár darab porszemcse és ki kellene takarítani.
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz
Chuwakka19 #9778 üzenetére
Ha W7-et akarsz felrakni akkor én itt kereskednék a helyedben.
Vista 64 bit
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
venember83 #9327 üzenetére
Szerintem ezt a hibát nem lehet illesztő progikkal megoldani. Nem próbáltál meg a lemezegységhez firmware-t keresni és frissiteni??
-
tupacamaru
veterán
Vista 32bit, de ha más rendszerhez kell akkor csak ki kell választani.
Download Drivers->Download Drivers->Product Series->GeForce 9M Series (Notebooks)
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
Zoli1222 #7454 üzenetére
Azt neked kell eldöntened hogy megéri-e neked.
Mi most vettünk a páromnak az asztali gép helyett egy DV7-est. Eleve olyat néztünk hogy egy pár játék azért elfusson rajta és nagy kijelzője legyen. A nagysága és a súlya nem számított mert nem lesz a lakásból kivive. Az árából egy csúcsszuper asztali gépet tudtunk volna venni, de az helyhez lett volna kötve.
Legelőször azt kell eldöntened hogy mihez szeretnéd használni és csak utána nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest