Új hozzászólás Aktív témák
-
acodeom
csendes tag
válasz
SeniorTilla #8369 üzenetére
Köszi a segítséget, távirányító ügyben!
Én is teljes mértékben eggyetértek veletek, csak miután minden értelmes dolgot végigpróbálltam, elkeztem az értelmetleneket
(meg azokat is amiket más irogatott)
PL: a quicklaunch buttons progija kell hozzá, (ebből kismillió verziót felraktam)
a bluetooth progija kell hozzá (na ezt azért nem próbálltam ki)
a backup partíció kell hozzá (erre kérdeztem rá itt a fórumban)+ olyan nyuszicseleket, hogy vedd ki az ellemet a távcsiból, reseteld a távcsit (mivel reset gomb nincs rajta az ellemet kivéve, az érintkezők rövidrezárásával) az akksit vedd ki a gépből, várj egy félórát tedd vissza, rebootold a gépet
...
Az MBR-es dologra, kínomban gondolltam, miután 1 hétig ezzel baxkódtam, sikertelenül
...
(Win. reinstallok más-más verziók, QLB, QLP,BIOS verziók)Viszont a letörölt partíciót, itt a fórumban is említik:
hkari (akinek nem müxik a távcsi) és Maxiri (aki próbáll segíteni)
http://prohardver.hu/tema/hp_notebook_laptop_topik/hsz_2251-2300.html
http://prohardver.hu/tema/hp_notebook_laptop_topik/hsz_2301-2350.htmlEmlékeim szerint nekem nem lehetett távirányítóval bekapcsolni a gépet, csak ki.
(de rég volt, lehet rosszúl emlékszem) Na ebből kiindúlva, gondolltam úgy ,hogy egy minimális driver kell hozzá amit a gép bootoláskor tölt be, vagy már esetleg a windows)
De az tény, hogy nekem feltelepített driver nélkül ment, amíg ment...
Megpróbálom felvenni a kapcsolatot hkari-val, hátha neki már működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest