- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen scannert vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Szia. Hpshopban ehhez (6730s) egyáltalán nincs akkumulátor, Usanotebook-ot már megkerestem. Jelenleg kifogytak. Amúgy ők 1 év garanciával adják. Swisspartsnál is tudnék rendelni, drágábban, de ők csak 3 hónap garanciá adnak. Akkor hogy is van ez? Miért ennyire különböző a garanciaidő? Logik.hu-t is klrdeztem, ők más forrásból szerzik be, és náluk vana garancia, a három közül a legolcsóbbak.
Ui: Mi van az akksiddal?
-
Mania
senior tag
Hasonló problémám van nekem is. Este tápról leállit, akksi 100%-on.Elosztó kinyom, géphez tuti nem nyúl senki.Reggel elosztó bekapcs, gép indit.Akku 90-95%-on.
Az érdekes az egészben hogy csak pár naponta csinálja.PS: Jövö héten teszek alá egy hütöt hátha a meleg tesz be neki.

-
RoadRunnerNG
tag
-
-
-
-
-
BluEyes
őstag
Van ötlet.
XP alól ezzel meg tudod csinálni: Paragon
Az oldal közepe táján a link, ahonnan az ingyenes regkódot kérheted. Használat előtt töredezettségmentesítés kötelező."Nincs szabad hely": ugye úgy csinálod, hogy előbb a meglévő partíciót méretezed kisebbre, és az így felszabadult helyre hoznád létre a másodikat?
-
parandroid
félisten
Igen. Soha ne partícionálj olyan vinyót, amin adatok vannak, és azokat még használni is szeretnéd. Ments le mindent, töröld a meglévő partíciót és hozz létre új(ak)at. Minderre én a WinXP telepítőlemezét javaslom, mint legmegbízhatóbb módszert, miközben egy darab másik HDD sincs a gépben.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx